Ticaret Yatırım Grubu

Başlatan celomania, 12 Mayıs 2016, 15:50:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cocoextra

@celomania hocam, benim için dışarıda kalmanın hiç bir sakıncası yok. Dediğiniz gibi iletisim problemimiz oldu sadece.
Hesaplarda ufakta olsa karışıklık olacaksa, dışarıda kalmam daha mantıklı.
Yolumuz uzun gibi görünüyor nasılsa  (spk)

silver

@celomania yine övgüler yağmış :D Teşekkürlerimi sunuyorum  :-[

celomania

Selam arkadaşlar  ;)

@bycasper hocam katılım miktarınız kasım ayı kar payı ile birlikte 500+50 tl olarak hesabınıza gönderilmiştir. Grubumuza katılımınızdan ve göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz  :y
Umarım sıkıntılarınızı en kısa sürede atlatabilirsiniz.

@silver hocam mikro işten dolayı yapılması gereken ödemeniz göndermiş olduğunuz yeni hesap numarasına yapılmıştır. Bilginize  :y Bundan sonra o hesap numarasını kaydediyorum.

@volkanaydinli ve @gezgin3506 arkadaşlarım sizlerinde mikro işten dolayı yapılması gereken ödemeleriniz hesabınıza gönderilmiştir. Bilginize.  :y

Arkadaşlar hepinize güle güle harcama dileklerinde bulunuyorum. Teyid alabilirsem sevinirim  (ok)

silver

Alıntı yapılan: celomania - 01 Aralık 2017, 11:37:51
Selam arkadaşlar  ;)

@bycasper hocam katılım miktarınız kasım ayı kar payı ile birlikte 500+50 tl olarak hesabınıza gönderilmiştir. Grubumuza katılımınızdan ve göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz  :y
Umarım sıkıntılarınızı en kısa sürede atlatabilirsiniz.

@silver hocam mikro işten dolayı yapılması gereken ödemeniz göndermiş olduğunuz yeni hesap numarasına yapılmıştır. Bilginize  :y Bundan sonra o hesap numarasını kaydediyorum.

@volkanaydinli ve @gezgin3506 arkadaşlarım sizlerinde mikro işten dolayı yapılması gereken ödemeleriniz hesabınıza gönderilmiştir. Bilginize.  :y

Arkadaşlar hepinize güle güle harcama dileklerinde bulunuyorum. Teyid alabilirsem sevinirim  (ok)

Çok teşekkür ederim @celomania :) Emekleriniz ve çalışmanızdan ötürü tekrardan teşekkürler. Belirtilen miktar alınmıştır ;)

gezgin3506

Hocam belirtilen ödeme alınmıştır. (ok)teşekkürler.

bycasper

@celomania hocam teşekkürler ödeme gelmiş :)

celomania

volkanaydinli

Ödeme gelmiş hocam, çok teşekkürler. Kalsaydı da olurdu, yeni bir mikrodan bahsediyordunuz sanırım...

celomania

Alıntı yapılan: volkanaydinli - 02 Aralık 2017, 12:40:44
Ödeme gelmiş hocam, çok teşekkürler. Kalsaydı da olurdu, yeni bir mikrodan bahsediyordunuz sanırım...

Formun ve grubumuzun en naif insanı @volkanaydinli hocam sizi gördüğüme sevindim  :) Nasılsınız :)

Evet hocam önümüzdeki günlerde muadil bir beklentim var. Miktar ve vade belli değil. Bir düzenleme yapıcaz bakalım.

volkanaydinli

Teveccüh etmişsiniz hocam. Çok teşekkürler, siz nasılsınız?