İq option bot sayesinde kazanıyoruz (SONUNDA BAŞARDIM ) BOT UYGULAMAYI

Başlatan kamilkaya, 13 Mayıs 2016, 11:17:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ayyıldız

Alıntı yapılan: famila63 - 19 Mayıs 2016, 17:11:48
2 li opsiyon daha tehlikeli tahminimde 60 saniyede kaybediyorsun herşeyini ama  1.50 kaldıraçlı benim çalıştıgım mesela alıyorsun yada satıyorsun bekliyorsun istedigin kdr  istersen akşama kdr bekle kar yada zarar

büyük risk arkadaş

ayyıldız

@kamilkaya  arkadaş konu tanıtımında günlük 50 bine varan kazancım var diye yazmışsın  (hp)

eğer o kadar kazanıyorsan her gün 10 günde 500 bin tl yapar

bence sen türkiyenin sayılı zenginlerinden olman lazım  :DD :DD

EDİT= pardon aylık 50 bin tl diye yazmış düzellitim şu anda dediğimi ama sen yine sayılı zengin olmalısın yanlış mıyım  -:))

kamilkaya

Alıntı yapılan: ayyıldız - 19 Mayıs 2016, 17:07:16
@famila63  arkadaş 2 lira 5 lira şeklinde girmiş oynamış kazanmış kaybetmiş zaten yayınladıgı çoğu fotoda hem eski hemde çoğunluk kazandıkları

kaybettiklerinide yayınlasana :D  :DD bak diyor ki @famila63  kanıt sun diyor bankadan çektiğine dair dekont?

bu site 2 li opsiyon sanırım... böylesi yerlerde borsayı takip etmek alt yapı yapmak lazım öyle hurra diye dalmamalı insan

sen şimdi o fotolarla belki arkadaşları iştahlandırıyorsun böyle bir siteye yönlenecekler bilmedikleri bir şeyde 2 kazansa 5 kaybedecekler

kaybettiğinin hırsıylada daha hırs yapacak kazanacagını düşünecek yine bilmeden güme gidecek

diyeceğim şu ben anlamam bu 2 li opsiyon sitelerinden. eğer ki alıyorsanız girin derim yoksa hiç bulaşmayın  (dik) (dik) (dik)

Dostm kaybettiklerimi yayınla demissin benim konumu takip etmediğin burdan belli

Fotolarda gördüğün kırmızı lar kayıp yesiller kazanç demektir :D

ayyıldız

Alıntı yapılan: kamilkaya - 19 Mayıs 2016, 17:24:08
Dostm kaybettiklerimi yayınla demissin benim konumu takip etmediğin burdan belli

Fotolarda gördüğün kırmızı lar kayıp yesiller kazanç demektir :D

takip ettimde sen bugünü de yayınlasana yayınladıkların 2-3 ay öncekiler :D :D

neyse ya açıklama yapmak zorunda değilsin ben cevap verme zorunda değilim yüzdüğün denizde sana iyi kulaç atmalar  :DD :DD

Mucahid

@kamilkaya Güncel kazançlarınızı,aldığınız ödemelerin dekontlarını paylaşabilir misiniz?Biz sormaktan yorulduk siz cevaplamaktan yorulmadınız.

kamilkaya

Alıntı yapılan: Mucahid - 19 Mayıs 2016, 17:27:04
@kamilkaya Güncel kazançlarınızı,aldığınız ödemelerin dekontlarını paylaşabilir misiniz?Biz sormaktan yorulduk siz cevaplamaktan yorulmadınız.
Dostm skrille gelen ödemeleri zaten paylaşıyorum güncel banka bakiyemi de paylastım ben ödemeleri ing bank a alıyorum ve ing bank internet bankacılığında bu görüntüleri alamıyoruz is bank ziraat ve diğer bankalar kadar gelişmis yapısı yok sadece skrill gösterebiliyorum ....dolayısıyla oraya aldığım icin ödemeyi.

kamilkaya

Alıntı yapılan: ayyıldız - 19 Mayıs 2016, 17:26:12
takip ettimde sen bugünü de yayınlasana yayınladıkların 2-3 ay öncekiler :D :D

neyse ya açıklama yapmak zorunda değilsin ben cevap verme zorunda değilim yüzdüğün denizde sana iyi kulaç atmalar  :DD :DD
Kulacı sen at dostm hyıp sitelerinde git ister inan ister inanma seni evime davet ediyorum herseyi gòzünle gör bakalım o zadanda bu kadar konuşabilecek misin tüm masraflar benden 1 2 gün misafir edeyim seni :D

kamilkaya

@famila63 buyur dostum sana gerçek hesap onaylanmış hesap görüntüsü :D
http://hizliresim.com/Yb3Azl
http://hizliresim.com/l1BVJX

ONAYLANMIŞ HESABIMIN GÖRÜNTÜLERİ

kamilkaya

@ayyıldız  buyur arkadaşım önceki bakiye bilgilerim ve doğrulanmış hesap görüntüleri bak da gör hyıp çi :D :D :D
http://i.hizliresim.com/WYWmvQ.png