İq option bot sayesinde kazanıyoruz (SONUNDA BAŞARDIM ) BOT UYGULAMAYI

Başlatan kamilkaya, 13 Mayıs 2016, 11:17:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kamilkaya

Alıntı yapılan: famila63 - 19 Mayıs 2016, 16:47:46
bugün işlemin yokmu girdinmi işleme fln

Dostm ben paramın hepsini cektim bakiye sıfır su anda oynayamadığım daha doğrusu vaktim olmadığı için eğer burdan talep olursa tekrar yúkleme kararı almıştım 3 4 hafta önce :D

famila63

kamilkaya

Alıntı yapılan: famila63 - 19 Mayıs 2016, 16:55:21
evet  yapiyim senin hatrın için demo hesabı açıyım şimdi   içinde zaten 100 bin doalr var bakalım kaç yapacam :D
Tamam benim verdiğim sistemi uygula ve düşüncelerini buraya yaz bakalım bu sistemi uygula bakalım :)

famila63

resimde olur video çekmene gerek yok   banka hesabına girip   senin çalıştıgın firmanın ismi görülece şekilde atsan yeter

famila63

ayyıldız

@famila63  arkadaş 2 lira 5 lira şeklinde girmiş oynamış kazanmış kaybetmiş zaten yayınladıgı çoğu fotoda hem eski hemde çoğunluk kazandıkları

kaybettiklerinide yayınlasana :D  :DD bak diyor ki @famila63  kanıt sun diyor bankadan çektiğine dair dekont?

bu site 2 li opsiyon sanırım... böylesi yerlerde borsayı takip etmek alt yapı yapmak lazım öyle hurra diye dalmamalı insan

sen şimdi o fotolarla belki arkadaşları iştahlandırıyorsun böyle bir siteye yönlenecekler bilmedikleri bir şeyde 2 kazansa 5 kaybedecekler

kaybettiğinin hırsıylada daha hırs yapacak kazanacagını düşünecek yine bilmeden güme gidecek

diyeceğim şu ben anlamam bu 2 li opsiyon sitelerinden. eğer ki alıyorsanız girin derim yoksa hiç bulaşmayın  (dik) (dik) (dik)

famila63

ayyıldız

famila63

2 li opsiyon daha tehlikeli tahminimde 60 saniyede kaybediyorsun herşeyini ama  1.50 kaldıraçlı benim çalıştıgım mesela alıyorsun yada satıyorsun bekliyorsun istedigin kdr  istersen akşama kdr bekle kar yada zarar