İq option bot sayesinde kazanıyoruz (SONUNDA BAŞARDIM ) BOT UYGULAMAYI

Başlatan kamilkaya, 13 Mayıs 2016, 11:17:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kamilkaya

Alıntı yapılan: famila63 - 13 Mayıs 2016, 12:25:33
bu senin kazancınmı

42 bin tl sistemi uygulamak için gömdüğüm 14 ADIM  para 1 ayda benim kazandığım para :D :D :D

famila63

60 saniye bekletiyor son saniyede kırmızı oldusa o kötü işte :( 

kamilkaya

Alıntı yapılan: famila63 - 13 Mayıs 2016, 12:32:09
60 saniye bekletiyor son saniyede kırmızı oldusa o kötü işte :(

1 dk beklemek lazım malesef işte maksat adımları çoğaltmak istedğim şey su an 14 uygulanabilir ki 9 adımda kaybetmek bile imkansız neredeyse 14 adımı kaybedeceğiz üst üste 14 kere kaybedeceksinde 15 .adımda paran sıfırlanacak :D :D :D :D

kamilkaya

Başına otursam 24 saat oynasam bile 14 adımı kaybetmek imkansız ki 15 üstüne çıkmak için sizlerinde katılmasını istiyorum ben günden güne katlayacağım parayı zaten :D :D

ibrhmsny

Alıntı yapılan: kamilkaya - 13 Mayıs 2016, 12:25:48
tabiki denetleme var spk ve diğerleri zaten tamamem yasal

ayrıca sahte diyenlerin kendisi sahte aynı zamanda metetrader 4 kullanıyorum çoğu kez takip ettim aynı herhangi bir oynama yok :D :D
Yasal olduğuna nasıl karar verdiniz.
Sitede SPK ya ait yetki belgesi göremedim.
Neyse çok uzatmayayım, site gerçek bir forex şirketi değil.Biliniz.
Para yatırmayın demiyorum, riski bilin.
Alexada da incelediğinizde rus kardeşlerimizin yoğunlukta olduğu bir site olduğunu göreceksiniz.
Hayırlı kazançlar tekrar.

famila63

evet haber zamanlarda dikat etmen lazım ters köşe yaptırıyorlar 

famila63

türkiyede daha saglam şirketler var spk lisanslı Atıg forex Alb Forex  bunlara yönelsen daha iyi bence birde lot başına 10 15 dolar iade almanda çabası

kamilkaya

Alıntı yapılan: famila63 - 13 Mayıs 2016, 12:40:42
türkiyede daha saglam şirketler var spk lisanslı Atıg forex Alb Forex  bunlara yönelsen daha iyi bence birde lot başına 10 15 dolar iade almanda çabası

orlar tamamen kayıp orda kaybederim :D :D