İq option bot sayesinde kazanıyoruz (SONUNDA BAŞARDIM ) BOT UYGULAMAYI

Başlatan kamilkaya, 13 Mayıs 2016, 11:17:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

famila63

kamilkaya

Dio

Alıntı yapılan: kamilkaya - 18 Mayıs 2016, 22:55:31
Yeni farkettim millet ---- yi basmıs vay vicdansızlar  :D :D
ben de basmayı düşünüyorum :D soruma cevap vermediniz çünkü :)

Alıntı yapılan: Dio - 18 Mayıs 2016, 00:44:52
tüm bu adımları uygulamak kaç dakikanı alıyor?

kamilkaya

Alıntı yapılan: Dio - 19 Mayıs 2016, 00:00:20
ben de basmayı düşünüyorum :D soruma cevap vermediniz çünkü :)

Kazanınca başa dönüyoruz 2 dakika bazen oluyor bazen kaybederse 2 3 kere 3 dakikayıda geçiyor
Ama üst üste 2 3 kere fazla fazla bastığımda oldu :D

Dio

Alıntı yapılan: kamilkaya - 19 Mayıs 2016, 08:34:03
Kazanınca başa dönüyoruz 2 dakika bazen oluyor bazen kaybederse 2 3 kere 3 dakikayıda geçiyor
Ama üst üste 2 3 kere fazla fazla bastığımda oldu :D
e o zaman 3 dakika için kimseyi Afyon'a kadar yormaya gerek yok. çekersiniz bir video bandicam tarzı bir programla herkes izler kanıt isteyenlere kanıtlamış olursunuz ;)

kamilkaya

Alıntı yapılan: Dio - 19 Mayıs 2016, 12:27:40
e o zaman 3 dakika için kimseyi Afyon'a kadar yormaya gerek yok. çekersiniz bir video bandicam tarzı bir programla herkes izler kanıt isteyenlere kanıtlamış olursunuz ;)
Tamam zaten ilk sayfanın en  sonunda youtube kanalım var  link paylaştım oradan ızleyebilirler

famila63

işlem geçmişini atabilirmisiniz bizlere mesela böyle   https://www.youtube.com/watch?v=G1GaQMK0cnU    bak adam nasıl oynadıgını atıyor  şu adam 1  yıldır takip ediyorum iyi para kazanıyor sende böyle videolar çekersen daha inandırıcı olur demo  hesabta bende   günde 100 bin bile kazanırım   

kamilkaya

Alıntı yapılan: famila63 - 19 Mayıs 2016, 16:23:09
işlem geçmişini atabilirmisiniz bizlere mesela böyle   https://www.youtube.com/watch?v=G1GaQMK0cnU    bak adam nasıl oynadıgını atıyor  şu adam 1  yıldır takip ediyorum iyi para kazanıyor sende böyle videolar çekersen daha inandırıcı olur demo  hesabta bende   günde 100 bin bile kazanırım
Dostm ben demo hesapta falan oynamıyorum GERÇEK HESAP ta oynuyorum bunun görüntüsünü atacağım sana ayrıca sen 100 bin kazan demoda ben size gerçek hesap acacam hemde 50.000 tl lik hediye hodri meydan :D :D