Müthiş Kazanç Planı Neobux'tan Buaraya Taşınmıştır

Başlatan doruk58, 09 Mayıs 2011, 07:33:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilge8408

Alıntı yapılan: xaray - 22 Mayıs 2011, 16:12:21
Club-Asteriayı bayağı araştırdım ciddi anlamda para kazandırıyor. doruk58'in referansıyla üye olduğumuzda 7ay boyunca alacağı komisyonu iade edeceğinden fazla bir yatırım yapmamıza gerek kalmıyor.

Alıntı Yap1.ay 20$ yatırıyorsunuz
2.ay 9.2$ yatırıyorsunuz (9$ doruk58 iadesi+1.80$ aylık kazancımız= 20$)
3.ay 7.3$ yatırıyorsunuz (9$ doruk58 iadesi+3.7$ aylık kazancımız= 20$)
4.ay 4.5$ yatırıyorsunuz (9$ doruk58 iadesi+6.4$ aylık kazancımız= 20$)
diğer aylar kazancım aidati kendi kendine öder duruma geliyor.. doruk58'in yardımlarıyla 41$lık bir yatırım gerekiyor sonrasında site kendini çeviriyor zaten..

herhangi bir yardım almadan club asteriaya yatırım yapmaya başlasak 80$lık yatırımdan sonra 5. ay gene site kendini çevirir duruma geliyor... 12 ay sonra 788$ kazanıyoruz - 480$aidat= 308$ kar
sadece 80$ yatırımla :S bu 1 yılda getirdiği kar..

club-asterianın yapmaya calıştığı olay şu bizden aldığı paralarla yatırım yapıp şirketin yaptığı kardan bizim asteria puanımızın min %2 max%8 geri ödeme yapıyor... buda haftalık 400$a kadar yükseliyor.. Şirketten alacağınız payı yükseltmek için Become ND seçenekleri sunmuşlar.
D - ND1   1000$
E - ND2     3000$
F - ND3     5000$
G - ND4    7500$
H- ND5    10000$
bu üyelikleri satın alıp alacağınız payı yükseltip kazancınızı arttırabiliyorsunuz... sistem olarak  asteria kazancının bi kısmını hayır işlerine bi kısmını yatırımcılara büyük bi kısmınıda kendilerine kar olarak aldıklarını bilmemiz club asteriaya güvenmemizi sağlıyor.. ama benim kafamda hala soru işaretleri var golden memberdan 19$ alıp 9$ını referans sahibine geri ödüyor 50$lık yatırımdan sonra 2.5-3yıl sonra aylık 1600$ kazanmaya başlıyorsun dünyanın en zengin adamı bile bunun karşılayacağından şüphelerim var... sistemi araştıran başka arkadaşlar varsa beni ikna etmeye çalışsın lütfen :)

2.5-3 yıl sonra ben de uye olcam; aylık 1600 dolar; "muthis bir kazanc plani" benim icin :) (gerci ben bir 3 sene geriden baslicam su anki uyelerden ama olsun; 6 sene sonra olsun, guc olmasin degil mi :) )

halisekarakaya

Alıntı yapılan: xaray - 22 Mayıs 2011, 16:12:21
Club-Asteriayı bayağı araştırdım ciddi anlamda para kazandırıyor. doruk58'in referansıyla üye olduğumuzda 7ay boyunca alacağı komisyonu iade edeceğinden fazla bir yatırım yapmamıza gerek kalmıyor.

Alıntı Yap1.ay 20$ yatırıyorsunuz
2.ay 9.2$ yatırıyorsunuz (9$ doruk58 iadesi+1.80$ aylık kazancımız= 20$)
3.ay 7.3$ yatırıyorsunuz (9$ doruk58 iadesi+3.7$ aylık kazancımız= 20$)
4.ay 4.5$ yatırıyorsunuz (9$ doruk58 iadesi+6.4$ aylık kazancımız= 20$)
diğer aylar kazancım aidati kendi kendine öder duruma geliyor.. doruk58'in yardımlarıyla 41$lık bir yatırım gerekiyor sonrasında site kendini çeviriyor zaten..

herhangi bir yardım almadan club asteriaya yatırım yapmaya başlasak 80$lık yatırımdan sonra 5. ay gene site kendini çevirir duruma geliyor... 12 ay sonra 788$ kazanıyoruz - 480$aidat= 308$ kar
sadece 80$ yatırımla :S bu 1 yılda getirdiği kar..

club-asterianın yapmaya calıştığı olay şu bizden aldığı paralarla yatırım yapıp şirketin yaptığı kardan bizim asteria puanımızın min %2 max%8 geri ödeme yapıyor... buda haftalık 400$a kadar yükseliyor.. Şirketten alacağınız payı yükseltmek için Become ND seçenekleri sunmuşlar.
D - ND1   1000$
E - ND2     3000$
F - ND3     5000$
G - ND4    7500$
H- ND5    10000$
bu üyelikleri satın alıp alacağınız payı yükseltip kazancınızı arttırabiliyorsunuz... sistem olarak  asteria kazancının bi kısmını hayır işlerine bi kısmını yatırımcılara büyük bi kısmınıda kendilerine kar olarak aldıklarını bilmemiz club asteriaya güvenmemizi sağlıyor.. ama benim kafamda hala soru işaretleri var golden memberdan 19$ alıp 9$ını referans sahibine geri ödüyor 50$lık yatırımdan sonra 1.5-2yıl sonra aylık 1600$ kazanmaya başlıyorsun dünyanın en zengin adamı bile bunun karşılayacağından şüphelerim var... sistemi araştıran başka arkadaşlar varsa beni ikna etmeye çalışsın lütfen :)

Benim hiç fırsatım olmadı araştırmaya ama çok merak ettim,clup asteria hangi hayır kurumalarına para veriyor.Eğer yatırım yapacaksam dolaylı da  olsa paramın nereye gittiğini gerçekten bilmek isterim  ??? :oSite tarafından hayırlı olarak addedilen bir yer belki benim için hayırlı değildir  ;)

xaray

nereye yardım yaptıkları benimde dikkatimi çektide fakir ülkerde yatırım ve yardım diye yazıyordu.. dediğim gibi bende kararsızım siteye yatırım yapmaya :) tartışmak için okadar açıklama yaptım..

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: xaray - 24 Mayıs 2011, 02:50:18
nereye yardım yaptıkları benimde dikkatimi çektide fakir ülkerde yatırım ve yardım diye yazıyordu.. dediğim gibi bende kararsızım siteye yatırım yapmaya :) tartışmak için okadar açıklama yaptım..
İkna edilme talebinize talip çıkmamış demekki :)
Bu konuda en iyi bilgi, konuyu açan doruk arkadaşımızda sanırım :)

netricia

Alıntı yapılan: elisamccline - 12 Mayıs 2011, 15:22:16
Arkadaşlar,
Konu içeriği Doruk arkadaşımız tarafından yeniden düzenlendi. He ne kadar mesaj silmek çok doğru olmasa da,  daha önce benim de başıma geldiği üzere, daha sonra yazılan ve konuyla aslen ilişiği olmayan mesajların içeriği öldürdüğünü yaşayarak öğrendiğim için, konunun ön plana alınmasında yardımı olması adına sonraki mesajlar bir ayrıcalık gösteerilerek silinmiştir.

Admin e de anlayışı için şimdiden teşekkür ederim :)

Konu aktiftir, Lütfen kişisel bilgilerinizi PM ile gönderin.
Bol şans, bol kazançlar :)

hocam sizden bisey istemistim sanirim konuyu gormediniz neobuxta...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: netricia - 26 Aralık 2011, 00:19:32

Arada kaynamış herhalde link verebilir misin...
Ya da konu ve mesaj sayısını.... Uzun sirede bir girince çok post birikiyor, makul cevaplar varsa yazmıyorum da zaten..
Ver linki bakayım neymiş..

Recycle stratejisi hralde. şimdi gördüm...

netricia

Alıntı yapılan: elisamccline - 26 Aralık 2011, 00:34:23
Alıntı yapılan: netricia - 26 Aralık 2011, 00:19:32

Arada kaynamış herhalde link verebilir misin...
Ya da konu ve mesaj sayısını.... Uzun sirede bir girince çok post birikiyor, makul cevaplar varsa yazmıyorum da zaten..
Ver linki bakayım neymiş..

Recycle stratejisi hralde. şimdi gördüm...
simdi baktim yazmissiniz rcycle stratejisi baslikli konuydu :)