Doubletriplerbux (SCAM)

Başlatan gokovic, 27 Mart 2012, 19:15:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gokovic

(scm)

SCAM

Burayi paylaşmamdaki amaç hem sizin fikrinizi almak hemde neobuxda bukdr çok reklamı çıkıyorsa burda vardir bişey diyerek üye oldum :)
Ultimae Üyeliği bi incelemenizi tavsiye ediyorum. Site hakkında fikirleirniz önemli. Bux sitesi güvenilmez gibi gözüküyor ama prof kısmı neoda bukdr çok çıkması ve refsiz kazancin günlük 1.5$ olmasi şaşirtici.
12,165 Üyesi $16,843 Ödemesi ve genelde 130-140 civarlarının altına online sayısının düşmemesi Aralık ayından beride ödeme yapiyor olması derken üstadlar daha iyi bilir gerçi ama güzel gözküyor. Fikirlerinizi bekliyorum. 19dakka önce 100$ lik ödeme yapmiş.

Site Adı: Site Adı: Double-Triplerbux
Tık Değerleri: 0.01$ - 0.0050$
Reklam Sayısı:65
Ödeme Limiti: 5$
Günlük kazanç: 0.2745$  (Refsiz)
Ödeme Yöntemi ve Süresi: Alertpay
Yatırım Şartı Yok

Herkese Bol kazançlar. ($) (p)

ElisaMcCline

Site ile ilgili birşey söyleyemem, bilgim yok...
Ama neobux da reklamın çok çıkmasına takılma. Öyle olsaydı, Wazzub ın eline kimse su dökemezdi ;)

FilmsizKalma

Ben dün pb ye verdiği 3$ için üye olmuştum. Reklam verdim çıktım sağolsun bi ref geldi ptcboxa :)
Ha bide şeye bakmıştım ödeme kanıtlarına sence ne kadar gerçekçi  :g :g

ata07

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 27 Mart 2012, 19:27:44
Ben dün pb ye verdiği 3$ için üye olmuştum. Reklam verdim çıktım sağolsun bi ref geldi ptcboxa :)

Kaç kere duydum bu siteyi üye olmayıda düşünüdm ama canım istemedi kaç reklam verdiriyor abi :D

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: ata07 - 27 Mart 2012, 21:24:11
Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 27 Mart 2012, 19:27:44

Kaç kere duydum bu siteyi üye olmayıda düşünüdm ama canım istemedi kaç reklam verdiriyor abi :D
valla 500 click olması lazım.
Tekrarlıyorum tıklamıyorum ben sadece üye olup reklam verdim. Zaten ödeme kanıtları hiç gerçekçi değil.

captain06

Bu sitede şöyle bi saçmalık var min payout 5$ olmasına rağmen ödeme kanıtlarında min 50$ gözüküyor. Yani millet bekliyomu 50$ olayım öyle para isteyim diye hiç sanmıyorum. :g

gokovic

Alıntı yapılan: captain06 - 27 Mart 2012, 22:45:02
Bu sitede şöyle bi saçmalık var min payout 5$ olmasına rağmen ödeme kanıtlarında min 50$ gözüküyor. Yani millet bekliyomu 50$ olayım öyle para isteyim diye hiç sanmıyorum. :g

Ayakda uyuyon hocam resmen :) Tabloya bakmamısın hiç  :g
Ultimate üyelik tablosuna bi bakarsanız anlarsınız. Min ödeme 50$ Max tek seferde ödeme 100$ Ultimate için.
Elite içinde min ödeme 20$ max ödeme 50$ oyuzden proflardkai bütün ödemeler 50$ ile 100$ . Günlük kazanç refsiz 1.5$ refle 3$ alsalar en kötü Ayda 90$ eder. yani tek seferdeki çekim miktarı max gelen çekmiş gibi.

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: gokovic - 27 Mart 2012, 22:57:58

Ultimate üyelik tablosuna bi bakarsanız anlarsınız. Min ödeme 50$ Max tek seferde ödeme 100$ Ultimate için.
Elite içinde min ödeme 20$ max ödeme 50$ oyuzden proflardkai bütün ödemeler 50$ ile 100$ . Günlük kazanç refsiz 1.5$ refle 3$ alsalar en kötü Ayda 90$ eder. yani tek seferdeki çekim miktarı max gelen çekmiş gibi.
Gokovic kendinimi kandırıyorsun yoksa gerçekten inanıyormusun bu masala :g

tolgacan86

hocam ben 2 ay kadar önce üye oldum iki farklı hesapla ikiside sırf reklam satın almak içindi güzel oldu clixsense 3 tane ref kazandırdı çok şaşırdım.. :) gerçi şimdi ikisde tıklamayı bıraktıda :P

sitenin ödediği konusunda bilgim yok tıklamadım hiç, ama bence ödemiyor hocam..

gokovic

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 27 Mart 2012, 23:06:07
Alıntı yapılan: gokovic - 27 Mart 2012, 22:57:58

Gokovic kendinimi kandırıyorsun yoksa gerçekten inanıyormusun bu masala :g

İsrarala konuyu baska yere çekiyorsunuz ben bişeye inaniyorum demedimki ödeme aldımda demedim. Site ödeme yapiyor diye bi iddam da yok zaten.