Bux4Real (SCAM)

Başlatan reklamalan, 09 Mayıs 2011, 14:33:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

reklamalan

(scm)

Tık Değerleri: 0,01$ +
Ayrıca sitede tıklama harici kazanç da mümkün, bunlarda 0,1$ ile 0,5$ + arası değişen ve linki verilen yere gidip üye olununca bildirim formunu doldurarak kazanılan ek kazançlar mevcut.

Reklam Sayısı: Minumum 5 reklam, Maximum 8+ reklam

Ödeme Limiti: Standart Min 2$, gerisi 1$

Ödeme Yöntemi ve Süresi: 15 günde 1 kez ödeme isteği gönderiliyor. 

Premium Özellikleri:
[

Edit: Site el değiştirdiği için şu an bir şey söylemek anlamsız. Lakin el değiştirmeden önce kazanılan bonuslar belirtilen tarihte ödenecek denmiş ve o kazançlar ayrı tutuluyor. Şu anki kazançlar sıfırdan başladı. Üyelik tipleri oldukça değiştiği için şu an standart üyelik pek cazip durmuyor.  Yinede Benim hala ümidim var  ::)

ElisaMcCline

Selam reklamalan,
Üyelik bilgileri alanları sanırım siteden aldığın yerden dolayı hep alt alta kaymış, yazıyı biraz düzenleyebilirsen iyi olur, çok karışık duruyor.

reklamalan

Alıntı yapılan: elisamccline - 09 Mayıs 2011, 18:23:34
Selam reklamalar,
Üyelik bilgileri alanları sanırım siteden aldığın yerden dolayı hep alt alta kaymış, yazıyı biraz düzenleyebilirsen iyi olur, çok karışık duruyor.

Kusura bakmayın, şimdi düzenleme yaptım. Umarım şimdi daha anlaşılabilir bir mesaj olmuştur.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: reklamalan - 10 Mayıs 2011, 08:46:36
Kusura bakmayın, şimdi düzenleme yaptım. Umarım şimdi daha anlaşılabilir bir mesaj olmuştur.

Tanıtımının senin için daha faydalı olması için uyardım sadece.
Sen beğendiğin sürece ve okuyanların zorlanmayacağını düşündüğün sürece, benim için bir mahsuru yok :)

halisekarakaya

Ref linkinizle üye oldum lakin aktivitasyon maili gelmediği için hesabımı aktivite edemedim ,başka bir e posta adresiye denedim yine aynı,bu konuda bir fikriniz var mı aceba?

reklamalan

Alıntı yapılan: halisekarakaya - 13 Mayıs 2011, 11:36:45
Ref linkinizle üye oldum lakin aktivitasyon maili gelmediği için hesabımı aktivite edemedim ,başka bir e posta adresiye denedim yine aynı,bu konuda bir fikriniz var mı aceba?

Merhaba Halise hanım,

Öncelikle üye olduğunuz teşekkür ederim ve ayrıca sizi kutlarım. PTC sitelerinde bir devrim başlatmaya hazırlanan bir sitenin üyesi oldunuz. (okurken güldüm ama gerçekten doğru, babamın sitesi olsa bu kadar övmezdim =)

üyelik meselesine gelince, direk üyelerimde sizin iki hesabınızı da görüyorum. aktivasyon maili neden gelmedi bilmiyorum ama hemen bir mesaj atıp konuyu belirteceğim site forumunda.

reklamalan

Tekrardan Merhaba Arkadaşlar,

Siteye üye olurken aktivasyon mailinde sorun yaşayan arkadaşlar, artık kullanıcı adı ve şifreleri ile giriş yapabilirler. Yoğun mesaj trafiğinin ardından moderatörlere gına getirdim ve etkilenen diğer kişiler de olduğu için aktivasyonu kaldırdıklarını üye girişlerini direk yapabileceklerini belirttiler.

Hala sorun yaşayan olursa lütfen bana bildirsin ve ben de yetkili kişiye bildireyim.

Bol kazançlar..

reklamalan

Merhaba Arkadaşlar..

Eminim sıkıldınız Bux4real haberlerinden, lakin mevcut son güncellemeleri yapmak istedim. Site el değiştirdiği için esaslı değişiklikler olmuş. ilgilenmek istiyen varsa değişiklikleri ilk mesajdan takip edebilir. 

Yorumlarınızı da eksik etmeyin, bu siteden sana yar olmaz gibi yada yeni bir admin yeni bir başlangıç gibi..  :) baya ümit bağlamıştım Tony'e ama olmadı.. kerata sattı siteyi zora gelince...

Mesen

Bir yıldız daha kaydı :D Önce ödemeleri kestiler bugün sayfaları hacklenmişti biri ClixSense ref linkine yönlendirmiş siteyi, daha sonra da sayfa bulunamıyor hatası vermeye başladı. %99 Scam oldu. Geçmiş olsun site mağdurlarına...

reklamalan

Evet arkadaşlar.. site öldü / öldürüldü.. neticede kimse parasını geri alamadı. eski sahibinin bir açıklaması var ptc investigation'dan bakabilirsiniz. yada direk linki