Cleanpower.Company - (SCAM)

Başlatan ysmlife, 26 Mayıs 2016, 09:36:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ysmlife

(scm)

serkanq

Alexadan kontrol ettim türke ait site.Çoğu hyip sitesi gibi vurkaç yapmazsa iyidir :)

gkhan08

Site kendinin  Gib.Today sitesi de onun du. Dolandırıcının önde gideni. O site scam olunca yok kaybettim dedi araba mı sattım dedi ama kaybettiği falan yok paraları çatır çutur yiyor.

Siz siz olun yatırım yapmayın  (scm)

Facebook adresi şunu kullanıyor

[spoiler]https://www.facebook.com/profile.php?id=100010470013324&fref=ts&__nodl[/spoiler]

coolin43

serkanq

Kul hakkı nasıl boğazından geçiyor böylelerinin anlamıyorum.Hadi rusları anladık adamlarda zaten din iman yok.türklere noluyor :/

ysmlife

............. sizi diyecek hiç bir şeyim yok iftira atmak kolay.

Size herşeyi delilleri ile sunabilirim ama siz delil sunabilir misiniz bilmem buna gerek bile duymuyorum .............

Para yemeye gelince yediğim para 2.500 TL dir özel hayatımı görüp kıskananlar izlemeye devam edin sizin gibi mezara götürmeyeceğim paralarımı kazandığımı gayet güzel güzel yiyeceğim.

............

Edit = İleti temizlenmiştir.

yasin 83

Kardeş sana bir soru soracaktım. Konuda ki site sana ait bir site mi gerçekten?

ysmlife

Ukraynada 2.500 TL nin 20.000 Grivne ettiğini bilmeyen aptal iftiracı kişi bi araştır bak öyle konuş.

İftira atan saçma sapan konuşan herkese diyorum hakkımı sizden alacağım bundan şüpheniz olmasın. Konu kilit lütfen saçma sapan insanlara diyecek lafım yok.

Son olarak kazandığım 2 sitelerden örnekler sadece ref komisyonlarıdır bitwealth, platinum.biz venture vb sitelerden kazandıklarımı koymuyorum bile

yasin 83

Alıntı yapılan: ysmlife - 26 Mayıs 2016, 12:25:50
Ukraynada 2.500 TL nin 20.000 Grivne ettiğini bilmeyen aptal iftiracı kişi bi araştır bak öyle konuş.

İftira atan saçma sapan konuşan herkese diyorum hakkımı sizden alacağım bundan şüpheniz olmasın. Konu kilit lütfen saçma sapan insanlara diyecek lafım yok.

Son olarak kazandığım 2 sitelerden örnekler sadece ref komisyonlarıdır bitwealth, platinum.biz venture vb sitelerden kazandıklarımı koymuyorum bile

Kardeş sana bir soru sordum. Site senin mi diye ve sende cevap vermedin. Benimse benim de. Adamlar seni bir yerlerden tanıyorlar ki hakkında yorum yapıyorlar demek ki. Kısaca site senin mi?

yasin 83

Kardeş sana bir soru sordum. Site senin mi diye ve sende cevap vermedin. Benimse benim de. Adamlar seni bir yerlerden tanıyorlar ki hakkında yorum yapıyorlar demek ki. Kısaca site senin mi?