Cleanpower.Company - (SCAM)

Başlatan ysmlife, 26 Mayıs 2016, 09:36:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

illisionist

konuyu bilmiyorum, bilmem de çok önemli değil, yalnız söylemleriniz de hakaret içeren ifadeler kullanmışsınız, bu söylemleriniz forumumuza hiç yakışmamış, bu forum bir aile gibidir, herkes kardeşçe bilgi paylaşımı yapar, yapılanlardan da faydalanır, yenisiniz forum da ama gördüğüm kadarıyla da forumumuza layık biri değilsiniz  (d)
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

yasin 83

Hala daha cevap vermedin yusuf kardeş.

ysmlife

Site benim değil ! !!!

Venture ref kazançlarım:

Bitwealth ref kazançlarım:

Parayı böyle kazanıp güzel güzelde yiyorum işte göründe çatlayın.

Bu sitelerin hepside benimdir şimdi öyle dersini :d hatta tüm hyipler benim :D

yasin 83

Alıntı yapılan: ysmlife - 26 Mayıs 2016, 12:35:17
Site benim değil ! !!!

Venture ref kazançlarım:

Bitwealth ref kazançlarım:

Parayı böyle kazanıp güzel güzelde yiyorum işte göründe çatlayın.

Bu sitelerin hepside benimdir şimdi öyle dersini :d hatta tüm hyipler benim :D

Patlayıp çatlamak değilde mesele. Sen edebinle takılmıyorsun esas mesele o. Burada daha ilk konunu açıyorsun ağzından çıkan laflara bak. İnan bana şu an sinirliyim ama gene edebimi bozmuyorum. Sen insanların ne Türklüğüne nede şahsına hakaret edemezsin. Bu kimsenin haddine değil. Senin ne kadar kazanıp kazanmadığında bizleri hiç ilgilendirmiyor. Genelde böyle ref kasıp milleti soyup soğana çeviren tipler özelden tatlı dilli konuşur ama işlerine gelmediklerinde ağızlarını güzelce bozarlar. Seninde ne olduğun dakika bir gol bir ortaya çıktı zaten. Görevli arkadaşlara konuyu rapor ediyorum. Bu arada biz burada bir aileyiz ve ailemizin şerefi ne kadar önemliyse burada ki bütün üyelerin aileside bizim için o kadar önemlidir. Senin gibilerin aramızda yeri olmadığını söylemekten öteye gidemeyeceğim. Konuyu raporluyorum. Kimsede bu arkadaşla muhattap olmasın beyler. Selam ve sevgilerimle.

gkhan08

Madem reflerden bu kadar kazanmışsın arabanı niye sattin gib.today sitesine bastın :) O site de araştırınca sadece senin konun vardı bu sitede aynı onun gibi oldu.

Hadi diyelim site senin değilse bile tanıdığın birinin  :y

ysmlife

Ben referansları konuşarak vb kasmam zaten ;) kimseye tatlı dilli anlatacakda değilim isteyen girer isteyen girmez kimse babamın oğluda değil olsada fark etmez gerçi çokta faydanız yok zaten konu açıp paylaşmam hata idi herkes yoluna baksın umarım hiç bir zaman kaybetmezsiniz. En azından benim gibi kaybetmezsiniz çünkü ben kaybederken bir yandanda kazanıyorum peki ya siz paranızı ne derece zorlukta kazandığınızı az çok biliyorum. Kötü laflara gelincede kendimce haklı sebeplerim var hayatta en nefret ettiğim şeydir iftira asılsız olanı hemde yetkililer banlasınlar zaten br dahada buraya gireceğimi zannetmiyorum ailenizle baş başa kalın siz

ysmlife

Alıntı yapılan: gkhan08 - 26 Mayıs 2016, 12:47:10
Madem reflerden bu kadar kazanmışsın arabanı niye sattin gib.today sitesine bastın :) O site de araştırınca sadece senin konun vardı bu sitede aynı onun gibi oldu.

Hadi siyelim site senin değilse bile tanıdığın birinin  :y

arabayı mmm için satmıştım gib.today için değil.

Sattığım tarih buda araç sildiğim kısımlarda kimlik bilgileri vardı araç satışı 15 bin gösterildi çünkü düşük kdv için.

gkhan08

Alıntı yapılan: ysmlife - 26 Mayıs 2016, 12:52:52
arabayı mmm için satmıştım gib.today için değil.

Sattığım tarih buda araç sildiğim kısımlarda kimlik bilgileri vardı araç satışı 15 bin gösterildi çünkü düşük kdv için.

Yakında çıkar kokusu merak etme :)

ikose

1- Konu tanıtımı eski haline getirildi
2- Küfürlü iletiler temizlendi.
3- Konu sahibine Uyarı cezası verildi.

ysmlife

Ben her yeni hyip sitesine üye olur ve oraya para yatırırm siteleri monitör sitelerinden özellikle yeni kaydolanlara girerim sebebi ise ödeme yapmak zorundadırlar ben kazancımı böyle sağlarım.

Ha şuda bir gerçek bütün hyipler vur kaçtır yeni iken yatırıp alıp cıkmak gerek fazla kazanca yenik düşüp daha fazla yatırdım ve kaybettim üzüldüm mü hayır. Ordan kaybedip başka yerden kazandım.

Şimdi tekrar söylüyorum eğer ortaya bie şey atıyorsanız kanıt koyun yoksa susun.

Site paylaşımına gelince şuanda oara yatırdığım 10 u geçik site var her birinde en az 500 dolar para var ben en güvendiğim siteleri paylaşıyorum sadece ki normalde paylaşma gereğide duymuyordum yine insafa geldim.

Ek olarakta Ukraynaya yine gidiyorum Pazar günü size göre para yemeye :) tabi kide değil evlenmek için gidiyorum sevdiğim kız orada yaşıyor onun için gittim evlenmek için gün alacağız ve Türkiye ye geleceğiz birlikte.

Hyip siteleri risktir risk bu riski bilerek giriniz.