Xticaret.com - (SCAM)

Başlatan enes41678, 28 Mayıs 2016, 23:23:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enes41678

(scm)

Mucahid

Para kazanmanın bir yolu da bu.İnsanları dolandırmak...
(spam)

Balansci

Kartallar yanlız uçar akbabalar sürüler halinde
Atlar sürüler halinde koşar ama yanlız ölürler
Ya geriyi düşünmeyeceksin yada düşünecek bişe bırakmayacaksın

enes41678

Ön yargılarınızı anlayabiliyorum. Satış ortaklığı hakkında önyargılarınızı gidermek için Google a 'Satış Ortaklığı Nedir?' şeklinde arama yaptırın. Karşınıza çıkan arama sonuçlarının en üstünde Google ın yaptığı açıklamayı okumanız yetecektir.

Mucahid

Alıntı yapılan: enes41678 - 28 Mayıs 2016, 23:57:39
Ön yargılarınızı anlayabiliyorum. Satış ortaklığı hakkında önyargılarınızı gidermek için Google a 'Satış Ortaklığı Nedir?' şeklinde arama yaptırın. Karşınıza çıkan arama sonuçlarının en üstünde Google ın yaptığı açıklamayı okumanız yetecektir.

Xticarete ben de üyeyim.Ama boş malzeme satmakla dolandırmak aynı şey.

enes41678

Ben Goomass la satış ortaklığı öğrendim ve bunu insanlara yayıyorum. İnsanları dolandırma derdinde olsalardı mantıken ben bu ürünü almazdım ya da alsam da reklamını yapmazdım. Ayrıca bu ürün hakkında ilk defa sizden olumsuz yorum duydum.

Balansci

Kartallar yanlız uçar akbabalar sürüler halinde
Atlar sürüler halinde koşar ama yanlız ölürler
Ya geriyi düşünmeyeceksin yada düşünecek bişe bırakmayacaksın

enes41678

Attığınız resim Goomass ın 'yazarak para kazanma' kitabı. Goomass bu kitabı 39 TL ye ayrı olarak satıyor ve aynı zamanda asıl kitabı olan ve fiyatı 98 TL olan Goomass Eğitim Kitinin içinde Yazarak Para Kazanma kitabını bulunduruyor. Kitap, özellikle satış ortaklığı ve SEO konularına yoğunlaşarak detaylı bilgilere yer veriyor. (Not: Goomasstaki satış ortaklığı ve SEO gibi eğitimlerin ücreti San Francisko Üniversitesinde 2280 $ dır. Bu adamların ürünlerinin satış oranlarının yüksek olmasının bir sebebi de budur.)

enes41678

Ayrıca neden o resmin yarısını kesip attınız bir anlam veremedim.