PayPal Türkiye'den Çekilme Kararı Aldı!

Başlatan celomania, 30 Mayıs 2016, 23:19:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

znrcn

yeniden hizmet verebilmek için gerekli izinlerin alınması yönündeki çalışmalarına devam edeceklerinin bilgisini vermişler ama iş BDDK'a da bitiyor.

bandanar

Alıntı yapılan: znrcn - 31 Mayıs 2016, 00:59:02
yeniden hizmet verebilmek için gerekli izinlerin alınması yönündeki çalışmalarına devam edeceklerinin bilgisini vermişler ama iş BDDK'a da bitiyor.
Sanmıyorum artık zor BDDK  geri adım atmaz.Olayı tam anlamadım ama erişim hakkı gibi şeyler istemiş sanırım BDDK.Paypal da kabul etmemiş.

sevdayagmu

nedense butun dunyanın kabul ettıgı seyler bızm ulkemızde kabul olmuyor.. sız yatın kalkın ınternete gırebılıyoruz dua  edın  :DD :DD

kazims

mağazalar kısmı da kapanmış

kaldık btcturke

AnilK

Rezillik, sanmıyorum ama umarım tepkilerden sonra bir orta yol bulunur.

GameHunter

BDDK'ya mail atsak şikayetimizi dile getirsek tepki göstersek nasıl olur ? en azından bilsinler kararın tepki yarattığını.

bandanar

Alıntı yapılan: GameHunter - 31 Mayıs 2016, 01:22:43
BDDK'ya mail atsak şikayetimizi dile getirsek tepki göstersek nasıl olur ? en azından bilsinler kararın tepki yarattığını.
Olabilir hocam çok kişi mağdur oluyor sanırım  bu işten. Eğer çok tepki gelirse başka yol bulabilirler.iş BDDK da bitiyor sanırım.

sevdayagmu

Alıntı yapılan: GameHunter - 31 Mayıs 2016, 01:22:43
twitter da tt olmus gorurler tepkı oldugunu :D

GameHunter

Buyrun bilgi edinme formu.

Resmi bir dille yazacağım ben kararın olumsuzluğunu.

https://www.bddk.org.tr/BES/GrckKisi.aspx

bileydin

Alıntı yapılan: sevdayagmu - 31 Mayıs 2016, 01:07:28
nedense butun dunyanın kabul ettıgı seyler bızm ulkemızde kabul olmuyor..sız yatın kalkın ınternete gırebılıyoruz dua  edın  :DD :DD

Hocamın dediği gibi internet elimizdn gitmezse iyi bir dönem nasıl youtube,twıtter vb gibi sosyal paylaşım siteleri yasaklandı internetimizde gider yakında , kullandığımız internet bi işe yarasa bari adil kullanım kotası diye bir bela salmışlar başımıza tadından yenmiyor...Adamlar bi sunucuyu 10 eşit  parçaya bölüp bizlere kiraya verdiği halde bizim net yanında at arabası kalır...