PayPal Türkiye'den Çekilme Kararı Aldı!

Başlatan celomania, 30 Mayıs 2016, 23:19:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

smbllr424

atLL

NoEroin

Artık bizim hesaplar açık kalacak ama paypala para gelmeyecek mi?
Gelsede bu parayla işlem yapamayacak mıyız?

djbaskan60

Alıntı yapılan: NoEroin - 31 Mayıs 2016, 02:31:39

hocam o sorularının yanıtını henuz bilmiyoruz cagri merkeizni ararız yada onlar acıklama yapar.

sevdayagmu

Alıntı yapılan: NoEroin - 31 Mayıs 2016, 02:31:39
yasaklı bır yere para gelmesı mumkun mu ? malasef degıl hesaplar alıs verıse kapatılcak

GameHunter

NeoBux, Crowdflower tasksları bile yalan oldu. Ağlamak istiyorum. 3 yıllık golden üyeliğim var NeoBux'ta.

Ne yapacağım artık bilen biri akıl versin. Anket siteleri bile PayPal ile çalışıyor. Böyle saçmalık olmaz. BDDK'ya bilgi edinme formu üzerinden yazdım, Türkiye'nin imajını kötü etkiliyor bu durum, freelancer çalışan insanlar mağdur edildi diye. Bence herkes yazmalı bu nedir alternatifi olmayan sistem dışlanmazki.

atLL

Alıntı yapılan: GameHunter - 31 Mayıs 2016, 02:51:00
NeoBux, Crowdflower tasksları bile yalan oldu. Ağlamak istiyorum. 3 yıllık golden üyeliğim var NeoBux'ta.

Ne yapacağım artık bilen biri akıl versin. Anket siteleri bile PayPal ile çalışıyor. Böyle saçmalık olmaz. BDDK'ya bilgi edinme formu üzerinden yazdım, Türkiye'nin imajını kötü etkiliyor bu durum, freelancer çalışan insanlar mağdur edildi diye. Bence herkes yazmalı bu nedir alternatifi olmayan sistem dışlanmazki.

Memlekete disaridan para getiriyorsun karsiliginda devlet senin onune engel koyuyor akil mantik almiyor

capaxa

Bir çözüm bulmamız lazım sorun çözülene kadar..
Binlerce kişinin ekmek kapısı konumunda , böyle bir uygulamaya gidilmesi çok kötü sonuçlar doğuracaktır..
BDDK nin yaptığı çok saçma bir iş..

heanter

paypaldan diğer ödeme sitelerine ödeme yapılıyormu bu konuyu bilen varmı arkadaşlar

nebu