PAYZA ve T.MONSOON

Başlatan sumercan, 31 Mayıs 2016, 10:07:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sumercan

T.MOnsoon hesabıma Paypal tanımlamıştım fakat şimdi Paypala ödeme yapmadığı için Payza tanımlamak istiyorum ama bir türlü başarılı olamıyorum.  Bu konuda yardımcı olabilecek var mı?

meramba

biri payzayı detaylı anlatabilirse süper olur

Elektronick

Payza kullanan arkadaslar mevcut ama tam anlamıyla detaylı bir anlatım görmedim mesala bankaya para çekmede tahmini ne kadar kesinti ve limit tam olarak ne kadardır biri hayrına konu açsada bencede iyi olur

exchange

TMS den bende payzaya cekim yapıyorum ama payzadan türk banka hesabına cekim yok. Kredi kartına istedim 2 hafta oldu hala gelen giden yok. $$$ kuzu gibi duruyor payzada. Aracı sitelerde masraf cok. Bitcoinede cekim yapabilirsin.(hesabı onaylatman gerekir kimlik bilgilerinle) Kredi kartını ekledğin zamanda onaylatman gerekir. (kredi kartı ön yüzü, arka yüzü ve hesap ekstresi)kredi kartına cekim masrafı 8$.

TMS ye payza hesabını eklemebilmek için TMS deki en ucuz 1-2$ reklam paketini payza kullanarak satın al. Ödemeyi yaptıktan sonra withdraw kısmında paypal yerine payza hesabının olduğunu görüceksin.

sumercan

exchange

tayfunxl

Alıntı yapılan: exchange - 01 Haziran 2016, 11:17:05
TMS den bende payzaya cekim yapıyorum ama payzadan türk banka hesabına cekim yok. Kredi kartına istedim 2 hafta oldu hala gelen giden yok. $$$ kuzu gibi duruyor payzada. Aracı sitelerde masraf cok. Bitcoinede cekim yapabilirsin.(hesabı onaylatman gerekir kimlik bilgilerinle) Kredi kartını ekledğin zamanda onaylatman gerekir. (kredi kartı ön yüzü, arka yüzü ve hesap ekstresi)kredi kartına cekim masrafı 8$.

TMS ye payza hesabını eklemebilmek için TMS deki en ucuz 1-2$ reklam paketini payza kullanarak satın al. Ödemeyi yaptıktan sonra withdraw kısmında paypal yerine payza hesabının olduğunu görüceksin.

exmo.com exchange sitesinde komisyonsuz ücretsiz bitcoine çevirip btcturk hesabınıza aktarabilirsiniz
aktarma ve çekimde komisyon yok denecek kadar az
ilk işlem payzadan aktarimda 4 gün kadar bekliyor sonrakiler daha hızlı oluyor
bol kazançlar

tayfunxl

sumercan

Tayfuncuğum sorun Payza değil T.Monsoon. TM. da paypal hesabım tanımlı ama şimdi paypala ödeme yapmadığı için Payzayı tanımlamak istiyorum ama ekleyemiyorum...

bycasper

TMS'de payza yı tanımlamak için paket almalısınız ben öyle biliyorum.