Coins Crypt - (SCAM)

Başlatan znrcn, 01 Haziran 2016, 08:13:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

znrcn

9.Ödeme kanıtlara eklendi.

designersina

Siteye 80$ deposit ile başladım 15 günde yaklaşık %40 gibi bir kısmını günlük çektim hiç bir aksama vs. olmdı fakat siteyi takip ediyorum anasayfada yazan toplam deposit miktarı her geçen gün düşüyor withdraw artıyor bu beni tedirgin etti %5 komisyon ile yatırdığım depositi de çektim ödemede yine bir problem yaşamadım fakat tedbirli olmak lazım....Eğer sitedeki toplam deposit miktarı yükselecek olursa tekrar yatırıma başlayacağım.

znrcn

Alıntı yapılan: designersina - 25 Haziran 2016, 02:13:18
Siteye 80$ deposit ile başladım 15 günde yaklaşık %40 gibi bir kısmını günlük çektim hiç bir aksama vs. olmdı fakat siteyi takip ediyorum anasayfada yazan toplam deposit miktarı her geçen gün düşüyor withdraw artıyor bu beni tedirgin etti %5 komisyon ile yatırdığım depositi de çektim ödemede yine bir problem yaşamadım fakat tedbirli olmak lazım....Eğer sitedeki toplam deposit miktarı yükselecek olursa tekrar yatırıma başlayacağım.

80 dolar yatıran referansım mı varmış diye baktım ben de :) Yokmuş.   :DD
Şaka bir yana ben pek dikkat etmedim ama oynama yapmazlar da diyemem. Yapıyorlardır. Ödemelerde sorun yok dediğiniz gibi. Ama iyi yapmışssınız yatırımı geri çekerek. Güven alamıyorsanız en iyisi geri çekilmek olacaktır.

yasin 83

Site scam oldu bilgisini buldum bir kaç yerden. Ödeme talep edip sonucu bildirir misin kardeşim? (spk)

znrcn

Alıntı yapılan: yasin 83 - 26 Haziran 2016, 23:48:36
Site scam oldu bilgisini buldum bir kaç yerden. Ödeme talep edip sonucu bildirir misin kardeşim? (spk)

Gün içerisinde ödeme aldım. Çekim yaptığım için şimdi deniyemem kardeşim. Spoiler içerisinde eklsene bizde bakalım.

yasin 83

Alıntı yapılan: znrcn - 27 Haziran 2016, 00:09:34
Gün içerisinde ödeme aldım. Çekim yaptığım için şimdi deniyemem kardeşim. Spoiler içerisinde eklsene bizde bakalım.
Açıkcası dünya kadar site gezdiğim için nerde gördüğümü unuttum. Ama bilginin bu yönde oldu net aklımda. Eğer tekrardan rast gelirsem resimlerim bilgiyi.

znrcn

Alıntı yapılan: yasin 83 - 27 Haziran 2016, 00:12:28
Açıkcası dünya kadar site gezdiğim için nerde gördüğümü unuttum. Ama bilginin bu yönde oldu net aklımda. Eğer tekrardan rast gelirsem resimlerim bilgiyi.

Eyvallah.

znrcn

@yasin 83 Kardeşim uyarından sonra yatırımın büyük bir kısmını çektim. Ufak brir miktar bırakmıştım ödeme verip vermediğini anlamak için. Çekim verdim pendige attı. Sayende kurtardık eyvllah kardeşim uyarın için :)

Site ödemeiyor.  (scm) olarak raporluyorum.