PointDollars Ödemeleri

Başlatan gokovic, 02 Nisan 2012, 20:31:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

Alıntı yapılan: gokovic - 02 Nisan 2012, 23:46:20
Alıntı yapılan: tolgacan86 - 02 Nisan 2012, 23:37:08
hayırlı olsun peki task görevi çıktığında ne kadar veriyordu acaba? hatırlıyor musun? How releveant görevi için soruyorum..

clixsense ve rewaringways a oranla daha dusuk veriyor. 6 pointti snaırım sayfa basına. yani 0.06$ ediyor. burdaki 2 sayfa clixsensedeki 1 sayfaya es deger ama ilginctirki % oranı farklı sanırımki hatalar olmasına ragmen daha zor dustu. çok kasmadım zaten.

hmm anladım.. o zaman 4. sıraya ekledim siteyi.. diğerlerinden atıldığımda en son buraya bakarım :)

gokovic

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 02 Nisan 2012, 23:49:43
Alıntı yapılan: gokovic - 02 Nisan 2012, 23:46:20
Alıntı yapılan: tolgacan86 - 02 Nisan 2012, 23:37:08
hayırlı olsun peki task görevi çıktığında ne kadar veriyordu acaba? hatırlıyor musun? How releveant görevi için soruyorum..

clixsense ve rewaringways a oranla daha dusuk veriyor. 6 pointti snaırım sayfa basına. yani 0.06$ ediyor. burdaki 2 sayfa clixsensedeki 1 sayfaya es deger ama ilginctirki % oranı farklı sanırımki hatalar olmasına ragmen daha zor dustu. çok kasmadım zaten.

hmm anladım.. o zaman 4. sıraya ekledim siteyi.. diğerlerinden atıldığımda en son buraya bakarım :)

bende onlardan atıldıktn sonra burayı yaptım % den dolayı sanırım en cok burda ilerleyebilidm.

bekeli

mahogs

bilalyuzugullu

hayırlı olsun  :) güle güle harca

gokovic

gokovic

2. Ödemem. Bizim meşhur Task görevimiz çıktığında bu sitede de çıkıyor. Clixsense ve Rewaringways dan sonra fırsat bulursam burda da yapiyorum. getirisi biraz daha düşük olsada yuzde problemi en az burda yaşiyorum.

[IMG]http://i1256.photobucket.com/albums/ii494/gokovic/PointDollars2Payment-1.jpg[/img]

lovablegs

nouma26