PointDollars Ödemeleri

Başlatan gokovic, 02 Nisan 2012, 20:31:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

Arkadaşlar,

crowdflower olduğu sürece sırtımız yere gelmez.
Hatta dünkü kazançtan sonra neredeyse bir çırpıda siliyordum tüm PTC'leri. Sonra dur dedim kendime gaza gelme. Crowdflower her zaman olmuyor sonuçta dedim :D

bekeli

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 30 Kasım 2012, 14:05:42
hayırlı olsun bekeli, ben ödeme istemeye korkuyorum geçenki kaza gibi banlanırım felan :P Yarışmanın bitmesini bekliyorum :D:D

Yarışma olmasaydı kasmazdım kendimi bu kadar zaten ;)
Ama yarışmanın gazı ile günlük ödeme alıyoruz buradan :D

hakanatik01

Alıntı yapılan: bekeli - 30 Kasım 2012, 14:07:33
Arkadaşlar,

crowdflower olduğu sürece sırtımız yere gelmez.
Hatta dünkü kazançtan sonra neredeyse bir çırpıda siliyordum tüm PTC'leri. Sonra dur dedim kendime gaza gelme. Crowdflower her zaman olmuyor sonuçta dedim :D
Geçmişi hatırladım aynını söylemiştim senle @ikose ustam aynı cevabı vermiştiniz banada :g :g hatta sen "güzel iş ref bile bulmadan ödeme alınır ama herzaman çıkmıyor görev" demiştin bende sizin gibi uüstadlarımız dinleyip PTCye devam ettim ama çok falzlalşıltı gene :g :g Zaten bu PTC bırakılmıyor hastalıkmıdır nedir hiç olmasa 5-6 tane olucak yoksa olmuyor :g

bekeli

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 30 Kasım 2012, 14:14:04
Geçmişi hatırladım aynını söylemiştim senle @ikose ustam aynı cevabı vermiştiniz banada :g :g hatta sen "güzel iş ref bile bulmadan ödeme alınır ama herzaman çıkmıyor görev" demiştin bende sizin gibi uüstadlarımız dinleyip PTCye devam ettim ama çok falzlalşıltı gene :g :g Zaten bu PTC bırakılmıyor hastalıkmıdır nedir hiç olmasa 5-6 tane olucak yoksa olmuyor :g

Bir süreliğine sabitledim site sayısını. Blogdakilere tıklıyorum şu an sadece..
Yoksa ilgimi çeken siteler oldu ama şimdilik yeni site düşünmüyorum. Örneğin wills ads çok dikkatimi çekti. @enderege hocam tanıtmadan önce üye olup tanıtayım tanıtmayım mı diye ikilemde kaldım. Sonra frenledim kendimi. Şu an için yeterli. İçlerinde scam'a düşen olur veya bıraktığım olursa belki o zaman bakarım yeni sitelere..

yingyang16

Ödemen hayırlı olsun Bekeli  :) ($) ($)

hakanatik01

Bana daha başka birşeyler daha öğretmeniz lazım.bende sabitlemek istedim 1-2 ay 15 site gittim gene 20'lere fırlamış :g :g destek için başlıyorum bırakamıyorum :) Nasıl kurutulunabilir bu PTC illetinden :g :g

ikose

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 30 Kasım 2012, 14:46:37
Bana daha başka birşeyler daha öğretmeniz lazım.bende sabitlemek istedim 1-2 ay 15 site gittim gene 20'lere fırlamış :g :g destek için başlıyorum bırakamıyorum :) Nasıl kurutulunabilir bu PTC illetinden :g :g
Bunu en güzel Ender hocam cevaplar  ;)
ben cevap verirsem siteleri 25 e çıkarırsın sonra  :g

bekeli

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 30 Kasım 2012, 14:46:37

Estağfirullah ne haddimize..
Ancak şunu tavsiye edebilirim. Task yapan birisi olarak task yapabileceğin siteler + reklam verip ref bulacağın sağlam siteler olsun sadece listende. PTC = ref bence. Ref yoksa kazanç da yok PTC'de, bu nedenle çok fazla siteye tıklamak yerine sağlam sitelere ref bulmak ve gerekirse masraftan kaçınmamak uzun vadede daha mantıklı.

Metilli

Hayırlı olsun ödemeniz  ($) ($)