PointDollars Ödemeleri

Başlatan gokovic, 02 Nisan 2012, 20:31:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Aslında bu siteyi PTC gibi bile tanıtıp ödeme alabilir arkadaşlar bugün tolgayla da konuştuk işte sırf siteyi oyladık diye 0,03 veriyor çoğu PTC sitesinden iyi :) aylık 0,9 garanti yani 1$ yapmak çok basit gibi 2.olan adam öyle mi yaptı acaba son anda atak yaptığına göre tüm hesaplarında 0,9 birikmiş olsa hepsini 1$ yapması zor olmamıştır böyle tetikte de durmak lazım bence:)

tolgacan86

hakan ptc ile kıyaslama konusunda söylediklerinde haklısın çoğu ptcden gerçekten çok iyi günlük $0.03 sabit oylamadan geliyor, ayrıca günlük en kötü 2-3 tanede video izleme şansın oluyor $0.02-$0.03 te en az oradan geliyor.. refsiz ptc tıklayan arkadaşlar için kesinlikle değerlendirilmeli bence.. ancak yarışma konusunda  bir bilgi hatası var, yarışma için geçerli olan $1 ı sadece offerwalls görevlerinden kabul ediyor malesef.. oylamalar sayılmıyordur..

hakanatik01

hmm ben bunu bilmiyordum bak o zaman soru sorayım Diyelim 1$ oldum parayı çektim bunun 0,80 offersa senin yarışman için sayılabilmek için bir 20pointlik offer dahamı yapmak gerekiyor 20offerlık yapıp bıraksamda oluyormu sende ayrıntılı görünüyor mu reflerinin offer durumu yada biz nerden görüyoruz:)?

tolgacan86

offer durumu görünmüyor daha doğrusu hangi görevi yaptığı görünmüyor sadece ne kadar puan kazandığı, ne kadar para kazandığı görünüyor reflerin. 0.8 offerwall yaptıysan diğer member offerlardan yaptığın 0.2 lik görev işe ref yarışmasında işe yaramıyor, $1 tamamı offerwalldan yapılmalı.. ilginç ancak bu şekilde kural :)

yingyang16

hakanatik01

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 02 Aralık 2012, 22:07:12
offer durumu görünmüyor daha doğrusu hangi görevi yaptığı görünmüyor sadece ne kadar puan kazandığı, ne kadar para kazandığı görünüyor reflerin. 0.8 offerwall yaptıysan diğer member offerlardan yaptığın 0.2 lik görev işe ref yarışmasında işe yaramıyor, $1 tamamı offerwalldan yapılmalı.. ilginç ancak bu şekilde kural :)
Tamam o zaman sen buraya benim durumu yazarsan iyi olru :) ben hiç bakmıyorum çünkü yapabildiğim görev varsa yapıyorum facebooku yapayım bari duruyorsa :D

enderege

Tebrikler, hayırlı olsun Tolga.  :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

tolgacan86

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 02 Aralık 2012, 23:10:10
Tamam o zaman sen buraya benim durumu yazarsan iyi olru :) ben hiç bakmıyorum çünkü yapabildiğim görev varsa yapıyorum facebooku yapayım bari duruyorsa :D

facebook duruyor :)

lovablegs

tolgacan86