PointDollars Ödemeleri

Başlatan gokovic, 02 Nisan 2012, 20:31:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

abcb

Ödemen hayırlı olsun Hakan  :)

ikose

ödemen hayırlı olsun Hakan  :) ($)

lovablegs

hayırlı olsun Hakan :)

Date Added   Dec 4, 2012
Advertiser   
Amount    $0.05 / Entries: 1 Daily Jackpot & 1 Weekly Jackpot
Login ID   

ya bu pts yapmak istedim bi tane ..
Login ID kısmına ne yazıyoduk pointin kullanıcı adınımı yoksa üye olunan mail adresinimi ..

yingyang16

Ödemen hayırlı olsun Hakan ($) :)

hakanatik01

Alıntı yapılan: lovablegs - 05 Aralık 2012, 14:09:19
hayırlı olsun Hakan :)

Date Added   Dec 4, 2012
Advertiser   
Amount    $0.05 / Entries: 1 Daily Jackpot & 1 Weekly Jackpot
Login ID   

ya bu pts yapmak istedim bi tane ..
Login ID kısmına ne yazıyoduk pointin kullanıcı adınımı yoksa üye olunan mail adresinimi ..
Teşekkürler cümleten.

Soruyu tam anlayamadım @lovablegs dediğin biryerlere kayıt olma olayıysa senden istediklerini yazıyor altında ki buraya üye olduysan zaten kullanıcı adıdır login ID,genelde mail adresine gelen aktifleştirme ile ilgili mailide göndermeni istiyorlar birde bu görevleri yaparken altta yazıyor ortalama olarak şu kadar sürede puanlandı gibi  onlardan çok eski olanları yapma bence mesela diyorki "son puan 3 ay önce verildi" bunu yapmana gerek yok büyük ihtimalle görevi veren adam artık ilgilenmiyordur onunla:)

hakanatik01

Siteden hiç anlamayan arkadaşlar bile normal PTC sitesi gibi görüp günlük 0,03 site oylamasından gelir sağlayıp aylık normal PTC gibi 1$ almayı başarabilirler bilginize. 0,84 oldum ben gene sitede  :g tolga gelse de bir tüyo verse şunu yap diye 1'e tamamlasam :g

Edit:Unutmuşum kullanan arkadaşlar video kısmıyla birlikte kullanırsa günlük kazancı sitenin 0,1-0,15 arası değişir bilginize örnek vermek gerekirse şuanda 3 oy verdim siteye 0,03 gelicek video kısmında da şuanda 3 video var 9 puan değerinde toplamda 1 günlük kazanç 0,12 bereket versin hiç görev yapmasanız bile iyi bir gelir :) Bu günlük en az değerdir ara ara girip bakarsanız mutlaka video oluyor sitede 3-4 puanlık

ikose

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 05 Aralık 2012, 17:12:48
Siteden hiç anlamayan arkadaşlar bile normal PTC sitesi gibi görüp günlük 0,03 site oylamasından gelir sağlayıp aylık normal PTC gibi 1$ almayı başarabilirler bilginize. 0,84 oldum ben gene sitede  :g tolga gelse de bir tüyo verse şunu yap diye 1'e tamamlasam :g

Siteden anlamıyorum vede soruyorum o zaman  (sinir)
Normal PTC sitesi gibi günlük 0,03 site oylamasından kazanmaktan bahsettiğiniz nedir  ??? 

2 gün önce 1$ yi geçip ödeme talebi yapmıştım..
tlf. onayı yaptığımız site buydu sanırım..
şifreyi yanlışmı girmişim demek  mi  bu.. çünki bakiyem  $1,19  gözüküyor..

hakanatik01

offer kısmında topoffers varya ustam orda alt alta 3 tane link var tıkla bizi oyla diye sen o linke tıkla oylamana bile gerek yok ,ayrı bir sayfada açılsın sonra sen submit de anında zaten 0,01$ olarak geliyor puan değil. 3 yerde oylamanı istiyor site birinde böyle yeşil canavar var 2 sinde sadece yazı GPT monstermı neydi canavarlı olan .Olmadıysa bugünlük hakkımı kullandım ben yarın resim koyarım.
Başlıklarıda böyle birşey

DAILY - TopGPTSites - Vote for PointDollars 0.01$
DAILY - Free Cash Online Top Sites - VOTE FOR POINTDOLLARS 0.01$
DAILY - GPT Monster - Vote for PointDollars!! 0.01$

GPTlerin %80'ini telefon istiyor sanırım buda istiyor:) amaben yanlış giridğimde banladı beni admine ticket atmıştım son kodu anlayamadım telefonum bu ara inanmazsan diye açmıştı hesabı:)