PointDollars Ödemeleri

Başlatan gokovic, 02 Nisan 2012, 20:31:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

hakan gerekli açıklamaları yapmış zaten, günlük oylama + video izleme ile refsiz bir ptcden kazanacaklarından çok daha fazlasını kazanıyorsun ve çok daha az emekle.. :)

İstersen o oylamalarla ilgili resim alayım? ben henüz yapmadım..

ikose

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 05 Aralık 2012, 18:26:57
hakan gerekli açıklamaları yapmış zaten, günlük oylama + video izleme ile refsiz bir ptcden kazanacaklarından çok daha fazlasını kazanıyorsun ve çok daha az emekle.. :)

İstersen o oylamalarla ilgili resim alayım? ben henüz yapmadım..
saol Tolga gerek yok.. hallettim onları da
ben 2 gün önce sanki bu siteden ödeme talebi yapmıştım..
Tlf da aldığım kodu çok zor dinledim ama
yanlış olmuştur diye düşünürken bu gün baktım bakiyem var ve ödeme talebim gözükmüyor..
Yanlışmı hatırlıyorum diye kaldım bir an..
tlf. onayı yapabileceğim bir bölümde bulamadım..
tekrar talep yaptım bakalım artık..

enderege

Hayırlı olsun hakanatik01.  :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

lovablegs

Alıntı yapılan: ikose - 05 Aralık 2012, 18:31:05
saol Tolga gerek yok.. hallettim onları da
ben 2 gün önce sanki bu siteden ödeme talebi yapmıştım..
Tlf da aldığım kodu çok zor dinledim ama
yanlış olmuştur diye düşünürken bu gün baktım bakiyem var ve ödeme talebim gözükmüyor..
Yanlışmı hatırlıyorum diye kaldım bir an..
tlf. onayı yapabileceğim bir bölümde bulamadım..
tekrar talep yaptım bakalım artık..

ikose valla ben en az 5 kez dinleyipte ancak başarabildim sürekli arattırdım ama bir türlü şifreyi doğru giremedim en sonunda kağıda no ları yazarak doğrusunu buldum..bulduktan sonra zaten hemen seni paypal için  çekime beklemeye alıyor bir daha giremiyorsun o kısıma  bakiyen kalmadığı için...yetersiz bakiye diye uyarı veriyor...

lovablegs

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 05 Aralık 2012, 16:26:16
Teşekkürler cümleten.

Soruyu tam anlayamadım @lovablegs dediğin biryerlere kayıt olma olayıysa senden istediklerini yazıyor altında ki buraya üye olduysan zaten kullanıcı adıdır login ID,genelde mail adresine gelen aktifleştirme ile ilgili mailide göndermeni istiyorlar birde bu görevleri yaparken altta yazıyor ortalama olarak şu kadar sürede puanlandı gibi  onlardan çok eski olanları yapma bence mesela diyorki "son puan 3 ay önce verildi" bunu yapmana gerek yok büyük ihtimalle görevi veren adam artık ilgilenmiyordur onunla:)

bi tane trendyol reklamı vardı sorum onula alakalıydı
login ıd kısmı kafamı kurcaladı bende trendyola üye olduğum maili yazdım umarım doğrudur ama hiç bişey eklenmedi puan olarak

hakanatik01

Trendyol banada eklemedi kumparada ,napalyonda ,aynı şekilde:) Belkide iletişime geçmek gerekebilir.Siteye giriş yap trendyola ekran görüntüsü alıp bu facebook kanıtı gibi yollamak çözüm olabilir ben denemedim bilmiyorum ama olabilir :)
Biriş gibi birşey vardı onu görürsen kaçırma o hemen ekliyor gece çıkıyor bir süre sonra kayboluyor vaktin olursa kontrol et görevde 3 tane iş arayın şeklinde ama üye bile olsan puan işleniyor..

tolgacan86

trendyol görevinde satın alma şartı var malesef sadece üye olmak yetmiyor. Ama yüksek oran veren yer bulursanız şöyle birşey yapabilirsiniz (denedim oldu). Üye olursunuz trendyola en ucuzundan (ne olur ne olmaz diye) birşey bulup sipariş verir kart bilgilerinizi verip siparişi tamamlarsınız. Ondan sonra puan hesabınıza yatıyor. Daha sonra trednyol müşteri hizmetlerini arayarak işlemden vazgeçtiğinizi kargo fiyatıyla birlikte olunca pahalı olduğunu söylersiniz. Paranızı 2 gün içinde en geç iade ediyorlar :D

lovablegs

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 06 Aralık 2012, 01:40:54
trendyol görevinde satın alma şartı var malesef sadece üye olmak yetmiyor. Ama yüksek oran veren yer bulursanız şöyle birşey yapabilirsiniz (denedim oldu). Üye olursunuz trendyola en ucuzundan (ne olur ne olmaz diye) birşey bulup sipariş verir kart bilgilerinizi verip siparişi tamamlarsınız. Ondan sonra puan hesabınıza yatıyor. Daha sonra trednyol müşteri hizmetlerini arayarak işlemden vazgeçtiğinizi kargo fiyatıyla birlikte olunca pahalı olduğunu söylersiniz. Paranızı 2 gün içinde en geç iade ediyorlar :D

vayy gene tolgadan güzel enstanteneler...yalnız benim ki pts idi yani bedava üyelik satın alma yoktu ilk defa bir pts yaptım oda olmadı ...
acaba sorun login ıd kısmına trenyola üye olduğum mail adresinimi yazmamdı ..

tolgacan86

hayır login id kısımlarına o görev için kayıt yaparken kullandığın varsa k.adı yoksa mail yazılması yani seninki normal ;)

ikose

yardımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum