PointDollars Ödemeleri

Başlatan gokovic, 02 Nisan 2012, 20:31:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

ext dahili telefon no,... Verdiğin telefon bir santrale bağlı ve bir dahili telefon ile sana ulaşılıyorsa, o zaman vermelisin ext bilgisini.

goxyy

Alıntı yapılan: elisamccline - 07 Aralık 2012, 18:49:02
ext dahili telefon no,... Verdiğin telefon bir santrale bağlı ve bir dahili telefon ile sana ulaşılıyorsa, o zaman vermelisin ext bilgisini.

cep yazdımda hala arama yok :S

ikose

Alıntı yapılan: goxyy - 07 Aralık 2012, 18:59:20
cep yazdımda hala arama yok :S
altında -  hemen şimdi şeceneği olması lazım..
1 dk bile sürmeden gelmesi lazım

goxyy

malesef..neyse bir daha deniyeyim.

goxyy

"You have been locked out due to invalid telephone verification attempts. "

yahu gerizekalı mı bunlar? msj atak yerine telden hızlıca anlamadığımız dilden söylüyor. ben ne yapıcam şimdi?

tolgacan86

Bununla ilgili birkaç farklı yerde açıklamıştım, eğer 2 kere yanlış girerseniz tekrar withdrawa tıklayıp yeniden telefon numarası girip yeni kod için aramasını isteyin diye..

Neyse şimdi yapacağınız şey sağ üstte Help kısmında Contact Us 'a tıklayın. Orada mail adresinizi yazın, konuyaca Account verification seçin. Orada çok hızlı olduğu için anlayamadığınızı belirtin..

hakanatik01

Şimdi istedim bende:) başında 0 lmadan yazılacak numaranızda +90 554678932 gibi sonra sadece call now dedğinizde anında arayacaklar zaten ama bu sitenin ne dediğini anlayamıyorum ben Farklı bir leheçesi var :P dollarsignup daha güzel tane tane konuşuyor :g :g

goxyy

Allah belalarını versin. msjla yollamayı akıl edemeyip bizi uğraştırıyorlar. örnek bir yazı varsa mevcut verirseniz sevinirim. ingilizcem çok iyi değil.

hakanatik01

Hi,
im not cheater just I do not understand mytelephone code.Can you open my account pls.if you dont beliave me, you can call me ,My number is 55543433535 .ty best regards
desen yeter gibi:)
ben hep böyle diyorum

goxyy

teşekkür ederim sevgili hakanatik01 birazdan denerim.