PointDollars Ödemeleri

Başlatan gokovic, 02 Nisan 2012, 20:31:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Ödemen hayırlı olsun Avni  ($) :)

hakanatik01

Anketle oldu malum göreve almıyor :) şuradaki dediğimiz anket duruyorsa hala şansınız var kaçırmayın kalem resim şeklinde bir anket diğeri iphone'la ilgili olan kandrımaca olan anket bence onu almayacağız :) 1,25[125 point] değerinde zaten hemen 10 dakikada yapın parada hesaba hemen işleniyor anket bitiminden 1 dakika sonra daha sonra paranızı çekebilirsiniz :) Anketten atılmamak için verdiğim cevaplar aşağıda
http://www.gelirkapisi.com/diger-siteler/anket-siteleri-habercisi/msg68985/#msg68985

enderege

Hayırlı olsun hakanatik01.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

tolgacan86

lovablegs

gokovic

Hayırlı olsun kardşeim. ben girmeiyom ankete mavi bi ekran çıkıyor neden acaba..

hakanatik01

Alıntı yapılan: gokovic - 24 Aralık 2012, 19:44:25
Hayırlı olsun kardşeim. ben girmeiyom ankete mavi bi ekran çıkıyor neden acaba..
Belli aralıklarla olabiliyor bazen problem var diyor öyle genelde 1 saat kadar kalıyor yok oluyor tekrar geliyor birde bu sitede "biris" görevi oluyor 12 ile 25 puan arasında değişen oda gece 1 den sonra geliyor eğer 10tane mail adresi varsa 10kere alabilrisn görevi :g :g sadece mail aktivasyonu gerekiyor bu "biris var" için 1 saat kalıyor yok oluyor ertesi gün gene geliyor buda öyle birşey sanırım :) ben diğerindede aynı ankete katlmıştım 8 3puandı orda bu anket  avniye yardım için;ordada yaklamıştım  :) ara ara kontrol edin denk gelir.2 sitede aynı adminin zaten ;)

arnutwowew

ben burda banlıyım  :D tebrikler hakan    ($)

gokovic

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 24 Aralık 2012, 20:46:23
Belli aralıklarla olabiliyor bazen problem var diyor öyle genelde 1 saat kadar kalıyor yok oluyor tekrar geliyor birde bu sitede "biris" görevi oluyor 12 ile 25 puan arasında değişen oda gece 1 den sonra geliyor eğer 10tane mail adresi varsa 10kere alabilrisn görevi :g :g sadece mail aktivasyonu gerekiyor bu "biris var" için 1 saat kalıyor yok oluyor ertesi gün gene geliyor buda öyle birşey sanırım :) ben diğerindede aynı ankete katlmıştım 8 3puandı orda bu anket  avniye yardım için;ordada yaklamıştım  :) ara ara kontrol edin denk gelir

Tamam kardeşim. teşekkürler. ara ara bakayım.  :y

hakanatik01

Alıntı yapılan: arnutwowew - 24 Aralık 2012, 20:49:04
ben burda banlıyım  :D tebrikler hakan    ($)
HEryerde vrdır bu anke ama diğerlerine bak RW superpay.me falan ama en iyi oranı olanı yap  :g :g ben bir 83'lük bir 125'lik yaptım iki farklı sitede 2$ almış oldum 20 dakikada falan :g :g