YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM ARKADAŞLAR

Başlatan ilkay, 03 Nisan 2012, 19:46:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilkay

Çok teşekkür ederim, sabırlıyımdır bekleyeceğim  :g
Biriktirip ref almayı planlıyorum, ardından ref ordusu kurmayı şimdilik biraz ütopik ama azimliyim. 0,50 daha biriktirdiğimde mutlaka size danışacağım. Oyun gibi başlamıştım buna ama iş ciddileşti resmen :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: TwofuN - 03 Nisan 2012, 21:21:20
hocam ben ref kiralarken rental balance da para yoktu main balanceden çekmiş :D neo parayı görünce dayanamıyor
OK ben de rektale atalım demedim zaten :) Sadece daha önce verilen bir bilgiyi düzelttim.. 0,50 birikince ref almak istediğinde 10c renrtal balance dan, 50c de main balance dan alacak neobux.
Evet haklısın, sen yeter ki para ödeyeceğim de :)

Alıntı yapılan: ilkay - 03 Nisan 2012, 21:21:45
Çok teşekkür ederim, sabırlıyımdır bekleyeceğim  :g
Biriktirip ref almayı planlıyorum, ardından ref ordusu kurmayı şimdilik biraz ütopik ama azimliyim. 0,50 daha biriktirdiğimde mutlaka size danışacağım. Oyun gibi başlamıştım buna ama iş ciddileşti resmen :)

Bence oyun gibi görmeye devam edin, iş ciddileşirse mutlu olamayacağınızın garantisini veriyorum :)
AdPrize reklamlarını kaçırmayın.. Çok güzel ödüller çıkanlar var... Bir bakmışsınız 0,50$ çıkmış ödül olarak.
Belli mi olur, belki daha da fazlası :)

Bol şans :)

ilkay

Milyon  ($) kazanmayacağım aşikar. Beyin jimnastiği gibi düşünmek gerek  herhalde.
şimdi main balance 0,022 oldu 0,100 olduğunda tekrar rental balance'ye aktarılacak sanırım
1-2 $ biriktirirsem ref kiralayabilirm galiba

TwofuN

bence 1-2 olmasını bekleme 0.6 olunca hemen kirala

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ilkay - 03 Nisan 2012, 21:28:36
Milyon  ($) kazanmayacağım aşikar. Beyin jimnastiği gibi düşünmek gerek  herhalde.
şimdi main balance 0,022 oldu 0,100 olduğunda tekrar rental balance'ye aktarılacak sanırım
1-2 $ biriktirirsem ref kiralayabilirm galiba
Main balance da 0,50 olması yeterli. Bir yere atmanıza gerek yok :)
Ref almak istediğinizde 0,10 u rental balance dan , 0,50 yi de main balancedan alacak sistem...

ilkay

main balance 0,50 olduğunda nereye tıklayacağım sırasıyla anlatabilir misiniz? :-[

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ilkay - 03 Nisan 2012, 22:22:14
main balance 0,50 olduğunda nereye tıklayacağım sırasıyla anlatabilir misiniz? :-[

Üstteki mavi ile yazan kullanıcı adınıza tıklayın, sizi bu sayfaya götürecek.
http://www.neobux.com/c/

Orada sağda grafiğin üstünde bazıları yeşil olan butonlar göreceksiniz. Yeşi olan referrals butonuna tıklayın.
Gelen sayfada 3-5-10 gibi ref paketlerini göreceksiniz. Paranızın yettiği en büyük pakete kadar olan paketler tıklanabilir (aktif) olur, maviydi sanırım.
Orada 3 yazan butona tıklayıp gelen uyarıyı onayladığınızda reflerinizi almış olacaksınız :)

ilkay

teşekkür ederim buldum
ama tüm rakamlar gri renkli para yeterli değil ondan sanırım :'(
artık birikince bu yolla ref kiralarım, yardımınız için teşekkür ederim
daha öğreneceğim çok şey varrrrr :)

ilkay

Teşekkürler, bol kazançlar dilerim hepinize.