Otiis.cc - (SCAM)

Başlatan eflatun06, 08 Haziran 2016, 11:31:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eflatun06

7Cly fiyaskosundan sonra ama o sitede çok algoritmik hata vardı devamlı sil baştan yaptılar ve beceremediler 2 ödeme ancak alabildim :'(

Bu site çok güzel kurulmuş sanki tüm sitelerin bir karması ve ortada alternatif yok. Site yatırım aldıkça kimse akan suyun önünü kesmez. burada site en az 4-5 ay gider gibi geliyor bana

nacizane önerim hesap açanların faucetlerden gelen 3-5 parayı direk hesaplarına yönlendirmeleri. ve %100 OTS dönüşümüyle 1 ay mütletle devam etmeleri sonrasında üretime geçmeleri... 1 ay dolmadan kara geçeceklerdir. PTC lerden gelen para da buraya aktarılabilir sanırım paypal ödemesi de alınıyor min 0.45 $ sistemden gelen paralar buraya yönlendiirlirse çok fazla yatırım yapmadan paranın 2-3 kata katlanması olasılık dahiğlinde

yasin 83

Alıntı yapılan: eflatun06 - 09 Haziran 2016, 23:34:12
Rusları ben de sevmem hele son 7Cly fiyaskosundan sonra ama o sitede çok algoritmik hata vardı devamlı sil baştan yaptılar ve beceremediler 2 ödeme ancak alabildim :'(

Bu site çok güzel kurulmuş sanki tüm sitelerin bir karması ve ortada alternatif yok. Site yatırım aldıkça kimse akan suyun önünü kesmez. burada site en az 4-5 ay gider gibi geliyor bana

nacizane önerim hesap açanların faucetlerden gelen 3-5 parayı direk hesaplarına yönlendirmeleri. ve %100 OTS dönüşümüyle 1 ay mütletle devam etmeleri sonrasında üretime geçmeleri... 1 ay dolmadan kara geçeceklerdir. PTC lerden gelen para da buraya aktarılabilir sanırım paypal ödemesi de alınıyor min 0.45 $ sistemden gelen paralar buraya yönlendiirlirse çok fazla yatırım yapmadan paranın 2-3 kata katlanması olasılık dahiğlinde

O değilde ödeme almak nasip oldu mu size ? :) Yani buradan ödeme alabildiniz mi? Ben rus sitelerinde kanıtları gördüm mü görmedim mi hatırlamıyorum. Bu ödeme işi kafama takıldı.

eflatun06

site daha yeni üretim yapmıyorum daha OTS dönüşününe devam  ama adresleri takip ettiğimde site şu an itibariyle ödemeleri gönderiyor. hem yatırım alıyor hem de ödeme gönderiyor

buzz

+1 hayırlı olsun. umarım ön görüler yerini bulur
Eğer bir nehirde iki balık kavga ediyorsa, bilin ki oradan az önce uzun bacaklı bir ingiliz geçmiştir.

tiki93

eflatun06

hayırlı olsun

Amacımız birlikte kazanmak. Kendimiz ne yapıyorsak sadece onu söylüyoruz...Benim için arkadaşımın kazanması benim kazanmamdan daha değerli

farukdemir

En az ne kadar yatırım yapabiliriz?

eflatun06

0.45 $ dan itibaren diyor ama ben dün faucetlerden topladığım  560 000 Litoshi ( 0.026 $ ) gönderdim hesaba geçti. üstelik kesintisiz.

paraların yatırıldığı hesaplara baktığımda her türlü miktarın gönderildiğini görüyorum.

eflatun06

Siteye gelen doge cinsinden yatırımların biriktiği adres. Buradan doge yatırımları izleyebilirsiniz.

eflatun06

Siteden ilk ödeme 0.0014 Btc olarak alınmıştır Arkadaşlar. Ödeme 15 dakikada hesaba yansımış olup Ödeme Kanıtlarında gösterilmiştir.