Otiis.cc - (SCAM)

Başlatan eflatun06, 08 Haziran 2016, 11:31:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mucahid

Alıntı yapılan: znrcn - 15 Haziran 2016, 00:19:43
Öyle. Her şerde bir hayır vardır derler. Yatırım yapacak olanlar tekrardan bir gözden geçirme fırsatı bulmuş oldu. Ben hesabıma giriş yapabiliyorum şu an. Diğer arkadaşlarda durumlarını belirtirlerse, durumu daha net algılayabiliriz sanırım.

Şifre yenileme kısmından mail adresimi girdiğimde kullanıcı bulunamadı hatası veriyor.

yasin 83

Alıntı yapılan: znrcn - 15 Haziran 2016, 00:19:43
Öyle. Her şerde bir hayır vardır derler. Yatırım yapacak olanlar tekrardan bir gözden geçirme fırsatı bulmuş oldu. Ben hesabıma giriş yapabiliyorum şu an. Diğer arkadaşlarda durumlarını belirtirlerse, durumu daha net algılayabiliriz sanırım.

Bende giriş yok kardeşim. Hesap gitmiş.

buzz

bende dün oldu aynısı yeni şifre istedim zor bela gönderdi girdim tekrar
bugün yine aynı ve dediğiniz gibi hesap bulunamadı diyor  *)
ufaktan atmaya başlamıştım bende sisteme, btc harici
çok giren olmamıştır umarım
Eğer bir nehirde iki balık kavga ediyorsa, bilin ki oradan az önce uzun bacaklı bir ingiliz geçmiştir.

coptorbasi

Ben girebiliyorum. Dün başıma gelmişti. Şifreyi unuttum diyip yeni şifre aldım düzeldi. 2 gündür ödemeleride alıyorum. bende bir sıkıntı gözükmüyor.

erkanctk

Sorun vardı 3 4 saat boyunca ben de giremedim yeni şifre de alamıyordum. Ama şimdi düzelmiş girdim hesabıma.

Mucahid

Ben de hesabıma girebiliyorum.  :y

buzz

Eğer bir nehirde iki balık kavga ediyorsa, bilin ki oradan az önce uzun bacaklı bir ingiliz geçmiştir.

eflatun06

Dün gece Site saldırıya uğradı arkadaşlar saldırıyı yapanlar üstelik sitenin haberler kısmında bir btc adresi verip 5 BTC istiyorlardı. Bu tür saldırılar butün sitelerin başına malesef geliyor önemli olan bu saldırıları bertaraf edebilmektir. Şu an itibariyle hesaplara girilebiliyor. Kaybedilen birşey de yok üretim aksaması da olmamış.

Sizlerde herhangi bir sorun varmı?

eflatun06

Arkadaşlar hesapları silinenler varsa bana bildirsinler. sorunu çözmeye yardımcı olalım

eflatun06

Arkadaşlar şu anda sitede hiç bir problem yok para yatırımları ve ödemeler sorunsuz yapılmakta.
Bütün gün adminle yapıcı bir mesaj trafiğine girdik. çok iyi niyetli ve yardımsever. Saldırılar sırasında içinde 12 dolar olan silinmiş bir hesabı yeniden oluşturdu. Bana güven verdi. Bu olayı sizinle paylaşmak istedim...