Hesap onaylanmasi

Başlatan atLL, 09 Haziran 2016, 13:42:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

atLL

Herkese merhaba arkadaslar ben hesap onaylanmasi icin basvurdum kimlik bilgimi kabul ettiler fakat banka adresini kabul etmiyorlar online islemlerden ss alip gonderiyorum kabul edilmiyor doga yok olmasin diye eve fatura da almiyorum alternatif cozum var mi? Hesap ekstresinin ciktisini felan mi almaliyim oneri lutfen tesekkurler

gkhan08

Yazıcıdan çıktı olarak alın öyle resim çekin hocam. Belki böyle kabul ederler.

kazanpara

ikametgah gönderirseniz kabul edilir büyük ihtimal.

ırmakk

bu belgeler nasıl iletiliyor payzaya

mail mi  atmamız gerekiyor?

ırmakk

Linke tıkladığımda böyle bi yazı geliyor

Your account does not require verification at this time. You can continue to use your account to Deposit, Send, Receive and to Withdraw funds. Verification will be enabled in your account once you send or receive a combined total of $500 USD.

[spoiler]
Hesabınız şu anda doğrulama gerektirmez. Sen, Deposit hesabınızı kullanarak gönderin, alın ve para çekme için devam edebilirsiniz. göndermek veya $ 500 USD toplamda almak kez Doğrulama hesabınızda etkin olacak.
[/spoiler]

yani $500 lık işlem yapana kadar benden hesap doğrulaması istemiyor? doğrumu anlıyorum  ???

keremer

Toplamda 500 dolarlık işlem yaptıktan sonra verificasyon açılacakmış. O zamana kadar hesap doğrulamaya ihtiyacın yok diyor.

ırmakk

Alıntı yapılan: keremer - 10 Haziran 2016, 12:48:31
Toplamda 500 dolarlık işlem yaptıktan sonra verificasyon açılacakmış. O zamana kadar hesap doğrulamaya ihtiyacın yok diyor.
teşekkür ederim @keremer
Dil bilmemezlik böyle bişi işte :S

cocoextra

Benimde ikametgahı kabul etmiyo,  papağan gibi aynı şeyi söyleyip duruyo,  heryerin kabul ettiği belgeyi payzurtlara kabul ettiremiyorum  (sns)

cocoextra

Birde ben payza hesabıma girdiğimde, hiç bir yere giremiyorum hangi butona bassam anasayfaya atıyor,  içerde param var kullanamıyorum hesabın kilitli diyor,  kimlerin eline düştük ya  (sns) (sinir)