RapidBtc - (SCAM)

Başlatan Dexsite, 12 Haziran 2016, 10:59:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dexsite

Alıntı yapılan: lerdems - 17 Haziran 2016, 23:41:46
Hello erdem sezer.

$39.20 has been successfully sent to your BitCoin account n/a.
Transaction batch is n/a.

bana rapid admininden gelen mail bu. ancak btc hesabıma geçmemiş. nedendir.

Bazen 1-2 saati bulabiliyor. Benimde param pendingdeydi şimdi çıkmış gönderildi diyor ama payeer hesabına herhangi bir şey gelmedi. Yarın bir konuşucam destekle.

znrcn

Alıntı yapılan: lerdems - 17 Haziran 2016, 23:41:46
Hello erdem sezer.

$39.20 has been successfully sent to your BitCoin account n/a.
Transaction batch is n/a.

bana rapid admininden gelen mail bu. ancak btc hesabıma geçmemiş. nedendir.

@lerdems Batch numarası olması lazım hocam. O numara var ise eğer ödeme gönderilmiş demektir.

Mucahid

Yüksek ödemeleri yapmayan sitelerin gönderdiği maildir o.  :(

lerdems

herhangi bir bach no su yok. demekki arkadaşlar benim paramın üstüne kondu. arkadaşlar dikkatli olun o zaman. söliyebilecek bşka da bişi yok malesef.

lerdems

peki arkadaşlar bişi danışabilirmiyim. size göre en güvenilir cüzdan hangisi. ben btctürk kullanıyorum. herhangi bir sıkıntı yaşayan varmı btcturk le

Mucahid

Alıntı yapılan: lerdems - 18 Haziran 2016, 00:09:36
peki arkadaşlar bişi danışabilirmiyim. size göre en güvenilir cüzdan hangisi. ben btctürk kullanıyorum. herhangi bir sıkıntı yaşayan varmı btcturk le

En güveniliri blockchain'dir.

znrcn

Alıntı yapılan: lerdems - 18 Haziran 2016, 00:09:36

Blockchain güvenlik açısından bence en iyisi. Onu kullanıyordum ama madencilere giden kesinti yüzünden Coinbase kullanmaya başladım. Kesintisi yok memnunum. BtcTürk ile ilgili bir sıkıntı yaşayan görmedim. Tek dezavantajı mininmum gönderim-alım limiti.

aykutcavdar

arkadaşlar 16 dolar yatırdım 22,4 geri alıcaktım ama paramı vermediler bide üyeliğim iptal oldu yuksek paraları vermıyolar demekki

burakkaya23

Yaklaşık 5.90 felan yatırdım 8.30 olarak Çek'im talebi verdim ve anında geldi resim eklemeyi bilmediğim için ekleyemiyorum :m

feflak

Son durum nedir sitede  ??