Clixsense Görevleri (Tasks) Hakkında Duyuru

Başlatan bilge8408, 09 Nisan 2012, 00:28:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: gokovic - 16 Nisan 2012, 22:12:55
Ben giremedim goreve hocam ilginç bittimi acaba.
Yenilenmemiş gibi yuzde vs. sry felan diyor. 7.35$ vardı hazır gecerdim limti dedim ama .
Aynı şeyi geçenlerde ben yaşamaıştım buna giremeyeceksin oaman..Alttaki almancada da mantık aynı yapabilirsen ona gir ;)

gokovic

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 16 Nisan 2012, 22:25:23
Alıntı yapılan: gokovic - 16 Nisan 2012, 22:12:55
Ben giremedim goreve hocam ilginç bittimi acaba.
Yenilenmemiş gibi yuzde vs. sry felan diyor. 7.35$ vardı hazır gecerdim limti dedim ama .
Aynı şeyi geçenlerde ben yaşamaıştım buna giremeyeceksin oaman..Alttaki almancada da mantık aynı yapabilirsen ona gir ;)

Onada giremiyom aynısey yazıyor.
neyse bidahakine artik. saglık oLsun hocam. :y

gokovic

tolgacan86

bu hafta bir görev çılgınlığı var iyi kazandım (maşallah) :) umarım hazırladığım anlatımlarla başkalarınada faydalı olmuşumdur.

bilge hocam bilgilendirme içinde tşk ederim.. clixsensede aslında bu hafta o $50 lık ödül için yarışılabilirmiş epey görev vardıda işte denemedik.. birdaha denk gelirse deneyeceğim :)

starfishpatrick

selam arkadaşlar.
son iki haftadır $50' ı ilk 3 te kaybediyorum. bu hafta fazla aktif olamıyorum ama haftaya benimdir :D
Tasklardan toplam $50 kazanıldığındaki $5doları aldım. Darısı tüm clixsense ile uğraşanların başına.

yingyang16

Alıntı yapılan: starfishpatrick - 25 Nisan 2012, 16:43:49
selam arkadaşlar.
son iki haftadır $50' ı ilk 3 te kaybediyorum. bu hafta fazla aktif olamıyorum ama haftaya benimdir :D
Tasklardan toplam $50 kazanıldığındaki $5doları aldım. Darısı tüm clixsense ile uğraşanların başına.

:y :y Tebrikler  (p)

FilmsizKalma

Başarılar dilerim :) Yabancı ip ile giriş yapıyorsunuz galiba :)

starfishpatrick

starfishpatrick

Alıntı yapılan: starfishpatrick - 25 Nisan 2012, 20:48:00
Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 25 Nisan 2012, 17:48:49
Başarılar dilerim :) Yabancı ip ile giriş yapıyorsunuz galiba :)

Teşekkürler.

teşekkür ettim. Londra'dan giriş yapıyorum, sanırım türkiye'dekinden biraz daha fazla kazanılabiliyor. Anladığım kadarıyla türkiye'yi biraz kısıtlamışlar.

enderege

Alıntı yapılan: starfishpatrick - 25 Nisan 2012, 20:49:58

teşekkür ettim. Londra'dan giriş yapıyorum, sanırım türkiye'dekinden biraz daha fazla kazanılabiliyor. Anladığım kadarıyla türkiye'yi biraz kısıtlamışlar.

Öncelikle tebrikler. Allah herkese sizin gib bir ref versin.( kimse alınmasın :P ) Sizin Upline köşe olmuştur.  :D

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.