Payza Rehberi

Başlatan fraghera, 24 Haziran 2016, 12:38:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

smbllr424

para degişimleri bölmünde bir arkadas vardı payza ları btc ile degişiyordum istenirse bankayada yoolluyor onla baglantı kurabilirsiniz şuan bakamıyorum para deişimleri bölümüne göz atın

Parthanuax

Payza'da şuan son durum nedir ?

Yeni bir payza hesabı açtım şuan Personal Account olarak geçiyor.Herhangi bir onaylatma işlemi yapmadım.Bu onaysız hesaba clixsenseden 15 dolar gibi miktar çekecektim fakat forumdaki yazıları görünce çekimi iptal ettim.Aklımda şu vardı Clixsense'den Payza'ya payza'nın exchange özelliğinden yararlanıp Dolar'ı TL'ye çevirerek Garanti Bankasına ait TL hesabıma çekmek istiyorum.Bu işlemleri yapmak için hesabımı onaylatmammı gerekiyor ve tam olarak ne yapmam gerekiyor ?

Parthanuax

smbllr424

Alıntı yapılan: Parthanuax - 25 Eylül 2016, 13:41:23

Yeni bir payza hesabı açtım şuan Personal Account olarak geçiyor.Herhangi bir onaylatma işlemi yapmadım.Bu onaysız hesaba clixsenseden 15 dolar gibi miktar çekecektim fakat forumdaki yazıları görünce çekimi iptal ettim.Aklımda şu vardı Clixsense'den Payza'ya payza'nın exchange özelliğinden yararlanıp Dolar'ı TL'ye çevirerek Garanti Bankasına ait TL hesabıma çekmek istiyorum.Bu işlemleri yapmak için hesabımı onaylatmammı gerekiyor ve tam olarak ne yapmam gerekiyor ?
sorunuza tam yanıt olmayacak ama sorunuzda havada kalmasın :)
ben onaysız payzama clixsenseden para cekiyorum ve forumda para degişimleri kısmından alıcı arkadaslarla degiştiriyorum. ondan öncede bitok diye bir exchange sitesinde işlemlerimi yapıyordum btc ye ceviriyordum parayı o site kapandı. şimdi forumdan hallediyorum

fraghera

Alıntı yapılan: Parthanuax - 25 Eylül 2016, 13:41:23

Onaysız hesapla para çekimi mümkün değil. Önce onaylatman gerekiyor...

parababasi

Arkadaşlar ben clixsense ve inno dan para çekimi yapmak istiyorum sonra bitcoin olarak coinbase walletima atmak istiyorum kredi kartı ve banka karti kullanmadan nasıl yapabilirim.

parababasi

Yokmu bunun yolu arkadaşlar ?

danton

Guzel ve faydali bir anlatim olmuş. Payza küçük meblağlar için büyük bi kesinti oranı ile çalışıyor.

fraghera

Alıntı yapılan: danton - 29 Kasım 2016, 08:52:00
Guzel ve faydali bir anlatim olmuş. Payza küçük meblağlar için büyük bi kesinti oranı ile çalışıyor.

Yorum için teşekkürler

nebu

Bankamdan gelen son habere göre yurt dışından gelen paralar için minimum 54 TL. kesilecekmiş hesaptan *) Bunu 12 ile çarpsak çıkan sonuç 648 TL. Ayda bir para çektiğimizi hesap etsek Payza Kart karlı gibi görünüyor. Sen ne dersin @fraghera :)