Payza Rehberi

Başlatan fraghera, 24 Haziran 2016, 12:38:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fraghera

Alıntı yapılan: nebu - 17 Mart 2017, 18:16:56
Bankamdan gelen son habere göre yurt dışından gelen paralar için minimum 54 TL. kesilecekmiş hesaptan *) Bunu 12 ile çarpsak çıkan sonuç 648 TL. Ayda bir para çektiğimizi hesap etsek Payza Kart karlı gibi görünüyor. Sen ne dersin @fraghera :)

@nebu Payzaları tek hesapta toplayıpta çekmek daha mantıklı hale gelebilir...

Aklımda farklı çözümlerde var şimdilik beklemedeyim... Netleşsin bilgilendiririm.

Payza için BTC çekimi şimdilik daha iyi gibi :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: nebu - 17 Mart 2017, 18:16:56
Bankamdan gelen son habere göre yurt dışından gelen paralar için minimum 54 TL. kesilecekmiş hesaptan *) Bunu 12 ile çarpsak çıkan sonuç 648 TL. Ayda bir para çektiğimizi hesap etsek Payza Kart karlı gibi görünüyor. Sen ne dersin @fraghera :)

Payzadan bahsediyorsak (arada başka konular da karışmış sanki, hepsini okumadım :) )
Para İşBankası aracılığı ile geliyor ama yurtdışı bir hesaptan mı diye hiç sorgulamadım.
Yurt dışı bir hesaptan mı geliyor ? Anlaşmalı bir TR hesaptan da geliyor olabilir ???

nebu

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 21 Mart 2017, 01:00:14
Payzadan bahsediyorsak (arada başka konular da karışmış sanki, hepsini okumadım :) )
Para İşBankası aracılığı ile geliyor ama yurtdışı bir hesaptan mı diye hiç sorgulamadım.
Yurt dışı bir hesaptan mı geliyor ? Anlaşmalı bir TR hesaptan da geliyor olabilir ???

Ben de hiç kontrol etmedim :) Ancak bugüne kadar Payza'dan gelen paralarda banka kesinti yapmıyordu. Gelen para Swift olarak değil EFT olarak görünüyor zaten. Mayıs'ın başında belli olur durum :)

Nathan47

Belge Numarası nedir yaw, Kimlik örneğini göndermek istedim ancak Belge numarası da istedi.
O tam olarak nedir ve nasıl yazılıp gönderilir?
"Para insanoğlunun altıncı duyusudur.
O altıncı duyu diğer beş duyumuzu keyifle kullanmamızı sağlar"

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Nathan Drake - 21 Mart 2017, 22:12:36
Belge Numarası nedir yaw, Kimlik örneğini göndermek istedim ancak Belge numarası da istedi.
O tam olarak nedir ve nasıl yazılıp gönderilir?

eee  :-[ benim kimlik oldukça eski, o yüzden sizlerde de var mı ? tam emin olarak söyleyemiyorum ama;

Muhtemelen seri no dur.

A01 - 12345678 gibi bir formatta oluyor.

fraghera

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 27 Mart 2017, 23:23:59
eee  :-[ benim kimlik oldukça eski, o yüzden sizlerde de var mı ? tam emin olarak söyleyemiyorum ama;

Muhtemelen seri no dur.

A01 - 12345678 gibi bir formatta oluyor.

@ElisaMcCline Hocam cevaplamış kimlikse belge seri no, belge no'dur,

pasaport gönderdiysen pasaport no :)

bykazancom

onaysız payza hesabına para çekimi oluyormuydu

smbllr424

Alıntı yapılan: bykazancom - 17 Nisan 2017, 13:17:06
onaysız payza hesabına para çekimi oluyormuydu
oluyor,
benim payza onaysız sanırım bir limiti var, ne kadar bilmiyorum

bykazancom

Alıntı yapılan: smbllr424 - 17 Nisan 2017, 13:20:30
oluyor,
benim payza onaysız sanırım bir limiti var, ne kadar bilmiyorum

64 dolar çekebilirmiyiz  pekin başka birinin payza hesabına para gönderebilirmiyiz  onaysız hesaptan onaylı hesaba

smbllr424

Alıntı yapılan: bykazancom - 17 Nisan 2017, 13:21:12
64 dolar çekebirmiyiz
aylık belirli bir limiti olması lazım ama ne kadar bilmiyorum

64 dolar cekilebilir heralde o kadarda dar tutmazlar