L33Tbux (SCAM)

Başlatan ikose, 09 Nisan 2012, 19:31:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 15 Nisan 2012, 14:47:28
diğer yerede yazdım buryada yzaayım minumun ödeme artınca reklamlarda artmış olablir şimdi giridm 5 tane 0.150 2 tanede 0.0038lik reklam vardı üstelik 0.150 lik reklamlar 20 saniye beklemleliydi böyle devam eder umarım:) bunu yzarken bir tane de 0.0015lik reklma gelmiş:) inat ettim alıcam burdan:) dışarı gidem gelem bakıcam gene belki gün içinde reklam gelip duruyodur toplamda 8 reklama tıklamışım bugün::) 3-4 günde yaptığımızı bir günde yaptım sonunda 17 clicks $0.0933 oldum:))
@hakanatik ten bilgiler doğrultusunda 1 haftalık tıklamalarımız sonucunda

ElisaMcCline

Ben yazıyı görünce girip yine tıkladım siteye.
Sönra ref gelirinin düşük olduğu geldi aklıma bırakacaktım ama neyse elimize yapışmaz, denk geldikçe faydamız olsun bari. :)

ikose

Alıntı yapılan: elisamccline - 21 Nisan 2012, 15:50:14
Ben yazıyı görünce girip yine tıkladım siteye.
Sönra ref gelirinin düşük olduğu geldi aklıma bırakacaktım ama neyse elimize yapışmaz, denk geldikçe faydamız olsun bari. :)
isterseniz bırakın Elisa Hocam  size zahmet vermek istemem..  :'(
Forumda bizlere yol gösterdiğinizde verdiğiniz fayda ve bunun önemi  daha büyük..   (k)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ikose - 21 Nisan 2012, 15:55:28
isterseniz bırakın Elisa Hocam  size zahmet vermek istemem..  :'(
Forumda bizlere yol gösterdiğinizde verdiğiniz fayda ve bunun önemi  daha büyük..   (k)

Zaten 3-5 reklam çıkıyor, boşverin, denk geldikçe, müsait oldukça tıklarım ben :)
Onlarca reklam çıkan buxhostlar gibi değil sonuçta... Sıkmıyor.. Hatta bugün 0,0225 lik mi nedir, 2 tane reklam vardı, tuhaf geldi. 1 tane de 0,015 lik gördüm.
geriye kalan bol sıfırlı 2 tanesini tıklamamış bile olabilirim.... :D
birkaç reklam da sorun olmasın artık, siz devam ettiğiniz sürece, ben de müsait oldukça tıklarım :)

ikose

Alıntı yapılan: elisamccline - 21 Nisan 2012, 17:12:58

Zaten 3-5 reklam çıkıyor, boşverin, denk geldikçe, müsait oldukça tıklarım ben :)
Onlarca reklam çıkan buxhostlar gibi değil sonuçta... Sıkmıyor.. Hatta bugün 0,0225 lik mi nedir, 2 tane reklam vardı, tuhaf geldi. 1 tane de 0,015 lik gördüm.
geriye kalan bol sıfırlı 2 tanesini tıklamamış bile olabilirim.... :D
birkaç reklam da sorun olmasın artık, siz devam ettiğiniz sürece, ben de müsait oldukça tıklarım :)
Teşekkür ederim o zaman..  :)
Sizde ödemenizi kısa zamanda alırsanız inşallah..

ikose

3.cü ödemede 1 günde geldi..
Destek veren tüm drlere Teşekkür ederim.

ikose

enderege

Hayırlı olsun, gülegüle harcayın.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ironman

hayırlı olsun abla maş :D yaa