Btcinv4u.com - (SCAM)

Başlatan Developer, 10 Temmuz 2016, 00:24:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zfralv

Tamaaaam,teşekkür ederim :)

conconcicibom

ben bu siteye üye olmayı düşünüyorum . ne durumda acaba tavsiye eder misiniz?

sedattr23

Alıntı yapılan: conconcicibom - 29 Ekim 2016, 21:12:17

Ablacım ben siteden ödemelerimi 3 aydır hergün sorunsuz alıyorum. Hiç bir sıkıntı çıkarmadı şimdiye kadar.. Sonuna kadar önerebileceğim bir sistemdir.. zaten konu sahibi siteyle yetkili kişilerdendir. Herhangi bir sorun olduğunda hızlıca ilgilenebilir. :)

zfralv

Alıntı yapılan: Developer - 28 Ekim 2016, 21:11:32

Not: @zfralv 29$ paketinde hala compound yok, 10 dolarlıkta ise 49u 50 yapabilirsin. Sonra kazanç gününe kadar beklersen, sistemin çalıştığını görüceksin, kısacası ayarla ve oynama  :D

Evrekaaa...yaptım,oldu galiba  ... :g

Developer

Alıntı yapılan: zfralv - 29 Ekim 2016, 22:12:27

Evrekaaa...yaptım,oldu galiba  ... :g

Kontrol ettim, bir sıkıntı yok. Pazartesi kazançların yansıdığında, %50'lik kısımları anaparana eklendiğini görebilirsin, bol kazançlar  ($$)

Alıntı yapılan: conconcicibom - 29 Ekim 2016, 21:12:17

135 gündür sorunsuz bir şekilde ödemelerimizi anlık sağlıyoruz. TR Destek için tarafımla irtibat kurabilirsiniz, her konuda. Bitcoin yatırımlarda her çekimde 0.0001btc ücreti aracı firmanın aldığını ve alt ödeme limitinin 0.20$ olduğunu tekrar hatırlatırım, bol kazançlar  ($$)

conconcicibom

Uye oldum yatirim yaptim:) sayin yetkili bonus falan veriyorsaniz ben de istiyorum

Developer

Alıntı yapılan: conconcicibom - 30 Ekim 2016, 13:27:01
Uye oldum yatirim yaptim:) sayin yetkili bonus falan veriyorsaniz ben de istiyorum

sedattr23

Son aldığım ödeme anında geldi ve kanıtlara eklendi (ok)

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/btcinv4u-odemeleri!/new/#new

sedattr23

sedattr23