Btcinv4u.com - (SCAM)

Başlatan Developer, 10 Temmuz 2016, 00:24:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yasin 83

200 günden beri online bir site ve yardımcı kadroda bir Türk var. Adı duyulmuş büyük firmalar dahi yarın nasıl kaçarız diye düşünmenin peşindeler. Aynı zamanda bu siteye 200 günde yapılan toplam yatırım 20 bin dolar civarında bir rakama denk geliyor. Milyon dolarlar kazanıp sitelerini manuel  ödeme sistemiyle yürütenlerin bu siteden utanması gerekiyor. Yarın öbür gün bu site piyasa da olmasa dahi herkes adını hatırlayıp kopyasını açacaktır diye tahmin ediyorum. Bu yorumum tarafsız bir şekilde yapılmıştır. Site de her hangi bir yatırımım dahi yok. Fakat 20 bin dolar yatırımla 200 gün aktif olarak bir siteyi götürmek taktire şayandır.@Developer 'e  hakkıyla işini yaptığı için teşekkürler.

Developer

Güzel düşüncelerin ve yorumun için teşekkür ederim @yasin 83

Elimizden geldiğince yatırımcılarımızın memnuniyeti için çabalıyoruz. Umarım  bu forumdan katılan arkadaşlar da memnundur. Bazılarını hatırlıyorum @Extraloob @mehmetbey @zfralv geriye kalan arkadaşlar da kusura bakmasın, ilk aklıma bu arkadaşlar geldi.  ;)

mehmetbey

Alıntı yapılan: Developer - 30 Aralık 2016, 22:26:50
Güzel düşüncelerin ve yorumun için teşekkür ederim @yasin 83

Elimizden geldiğince yatırımcılarımızın memnuniyeti için çabalıyoruz. Umarım  bu forumdan katılan arkadaşlar da memnundur. Bazılarını hatırlıyorum @Extraloob @mehmetbey @zfralv geriye kalan arkadaşlar da kusura bakmasın, ilk aklıma bu arkadaşlar geldi.  ;)

İlgi ve alakalı bir yatırım için biz teşekkür ederiz @Developer

strenergy

Sistem yönetiminde bulunan birinin forumumuzda yer alması ve soru-sorunların çözümü için aktif olarak ilgilenmesi nedeniyle konu sabitlenmiştir  (ok)
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

mehmetbey

Extraloob

Ödemeye devam ediyor. Site @Developer siz hala sitede çalışıyor musunuz ?

Developer

Alıntı yapılan: Extraloob - 31 Aralık 2016, 18:25:24
Ödemeye devam ediyor. Site @Developer siz hala sitede çalışıyor musunuz ?

Evet.

Developer

(ok) 01.01.2017'den itibaren Litecoin yatırımlar Test aşamasından çıkarılıp, aktif hale getirilmiştir.

mehmetbey

Ödemelere devam en iyi yatırım sitesi. Editledim yorumu. Yaptığım toplam yatırım ve çekilen tutarı son haliyle paylaştım. En güvendiğim sistem ve başarılı araştırmacı admin  :y

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/btcinv4u-odemeleri!/new/#new

mahmutza

''Amirim''  merak ettimde 2013 yılından beri ödeme aldığınız günlük %2 ve %2,5  veren siteleri paylaşabilirmisiniz? refinizle giriş yapayım.