Btcinv4u.com - (SCAM)

Başlatan Developer, 10 Temmuz 2016, 00:24:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

glynosef

Ben business yada premium paketlere niyetleniyordum. Bi baktım kapanmış :-[. Birden tedirgin oldum. O yüzden sorayım demiştim :)

Teşekkür ederim katkılarınına :-[

mehmetbey

Evet hocam kapalı görünüyordu şu an planlar revize edildi. Make deposit dersen siteden aktif planları net görebilirsin

@glynosef

Bol kazanç dilerim  ;)

Developer

(ok) Günlük para çekim limiti 400$'a yükseltildi.

harunarslan

ilk ödememizi aldık 86$ hayırlı kazanclar arkadaslar.

sehmus

Arkadaşlar bu site 1000 tl ye aylık ne veriyor?

mehmetbey

Aylık planlar ve kar miktarları tanıtımda ve sitede mevcuttur.  :y

ortadireksbn

Yeni paketler çok iyi olmuş business paketindeki ödeme iki haftada bir doğru mu ? Birde yatırımdaki %3 bonus anında mı ödeniyor çok cazip eğer öyle ise @Developer

Developer

(ok) Medium Paket 1.10 kar oranı 1.15'e çıkarılmıştır. Paket üst tutarı 999$'a çıkarılmıştır.

(ok) Advanced paket yeni yatırımcılara kapatılmıştır, eski yatırımcılar paket kazançları devam edicektir.

(ok) Pro Paket %140 olan toplam dönüş tutarı, %150'e çıkarılmıştır. Eski kullanıcılar da dahil ederek paketler güncellenmiştir.

(ok) @ortadireksbn  Bi-weekly ( 2 Haftada 1 Ödeme ) ve Aylık paket girişlerine %3 ve %4 Yatırım Bonusu 24 saat içinde eklenir.

Herkese bol kazançlar.  ;)

mehmetbey

(ok) Teşekkürler bol kazanıyoruz  ($$)

Developer

@ERHANONİER PM kutunuz dolu olduğu için sorunuza cevap iletemedim. Konu üstünden yanıtlayabilirim, sistemde yüklü miktarda giriş yapan bir çok kişi bu forumda mevcuttur. Sistem hakkında görüşlerini ve fikirlerini yatırımcılardan almanız daha doğru olacaktır. En eski yatırımcılardan @mehmetbey size bir çok konuda yardımcı olabilir, kendisi ile görüşmeniz de fayda var.