Btcinv4u.com - (SCAM)

Başlatan Developer, 10 Temmuz 2016, 00:24:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DarkBioHzarD

ruslarla birleişk krallıkla falan bir ilgileri alakaları yok değil mi bu adamların

ortadireksbn

@DarkBioHzarD  Firma Yöneticisi Louis Bey ile görüntülü bir sohbetim oldu ( telde ). Aradığım kişi numarası Canada / Montreal bölgesine aitti.

mehmetbey

Alıntı yapılan: DarkBioHzarD - 02 Mart 2017, 00:18:57
ruslarla birleişk krallıkla falan bir ilgileri alakaları yok değil mi bu adamların

Anasayfada derki "As short (Btcinv4u) is a Canadian based company." Yani

Btcinv4u kısaltmış adıyla KANADA merkezli şirkettir.

mehmetbey

Alıntı yapılan: ortadireksbn - 02 Mart 2017, 00:44:11
@DarkBioHzarD  Firma Yöneticisi Louis Bey ile görüntülü bir sohbetim oldu ( telde ). Aradığım kişi numarası Canada / Montreal bölgesine aitti.

Bende karşılıklı kahve içmeyi o kadar çok isterimki kendisini Türkiye ye davet edecem  -:)) ciddiyim

kaya67

Site başlayalı 260 gün olmuş nekadar gider öngörüsü olan varmı.kayıt linkide göremedim.yatırım yapmayı düşünüyorum .

Developer

@kaya67, Sitede "Create Account" linki mevcut.

(ok) Bannerlar yeni planlara uygun olarak güncellendi, ihtiyaç sahipleri kullanabilir.

mehmetbey

Elinize sağlık. Kullanıyoruz ihtiyaç vardi  :)

@kaya67  PM atıldı

ortadireksbn

Birikmiş kar çekimi yapıldı anında ödeme geldi teşekkürler btcinv4u sayende kazanıyoruz  ($$) ($$) (dns)

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/btcinv4u-odemeleri!/msg480315/#msg480315

mehmetbey

Hesapta para birikti, napacağımı şaşırdım  -:))

ortadireksbn

Alıntı yapılan: mehmetbey - 06 Mart 2017, 00:00:55
Hesapta para birikti, napacağımı şaşırdım  -:))

bende senin gibi biriktiriyorum Bi4 en güvenli liman, keşke erken farketseydim kafamı duvarlara vuruyorum  (sinir)