Btcinv4u.com - (SCAM)

Başlatan Developer, 10 Temmuz 2016, 00:24:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

utkuberk

@Aydinizm   (ok) hayırlı olsun bol kazançlar  ($$) senin adına sevindim (p) darısı bizlere. :y

Aydinizm

Alıntı yapılan: utkuberk - 06 Nisan 2017, 21:56:40
@Aydinizm   (ok) hayırlı olsun bol kazançlar  ($$) senin adına sevindim (p) darısı bizlere. :y

Teşekkür ederim @utkuberk Tavsiyem bir an önce aramıza katılmanız olur. Az çok hepimiz bu işlerin içerisindeyiz. İnternetten para kazanma maceram 2007 lere dayanır. Bu sektörde çok firma çok sistem gördüm. Affiliate marketing, network marketing...vs ama şunu tekrar belirtmemde fayda var. Ben böyle bir şirket bugüne kadar görmedim. Benim için Bitcoin Invest4u = Güven ve iyi niyet. Daha fazla devam etmeyeyim yoksa beni şirket çalışanı falan zannedecekler.  :D

utkuberk

@Aydinizm aranızdayım  zaten benimde bir miktar  ($) yatırımım var ancak rakamı büyütme çabasındayım. (a) (spk)

Aydinizm

Şu an tek pişmanlığım kripto para ve bitcoin sektörüne bukadar geç katılmam ama geçte olsa başladık ve harika bir firmaylada başladık. O yüzden bundan sonrası için çok iyimserim.

Aydinizm

Alıntı yapılan: utkuberk - 06 Nisan 2017, 22:10:04
@Aydinizm aranızdayım  zaten benimde bir miktar  ($) yatırımım var ancak rakamı büyütme çabasındayım. (a) (spk)

Moderatör'üm pardon farketmemiştim   :)

Extraloob

Coinpaymentste paid olmadı hala.

Edit: Şimdi oldu.

Developer

@Extraloob 2 onay aşamasından sonra CoinPayments onayladığı için gecikmeler olabilir bu CP firmasından kaynaklıdır. Çekimler hakkında bilgi de konunun ilk postunda mevcuttur.
@Aydinizm iyi dilek ve temennilerin için teşekkür ederim.
@utkuberk sizin de yatırımınız hayırlı olsun sanırım dün aktif etmiştik, bol kazançlar dilerim herkese arkadaşlar.

Extraloob

Alıntı yapılan: Developer - 06 Nisan 2017, 22:55:39
@Extraloob 2 onay aşamasından sonra CoinPayments onayladığı için gecikmeler olabilir bu CP firmasından kaynaklıdır. Çekimler hakkında bilgi de konunun ilk postunda mevcuttur.
@Aydinizm iyi dilek ve temennilerin için teşekkür ederim.
@utkuberk sizin de yatırımınız hayırlı olsun sanırım dün aktif etmiştik, bol kazançlar dilerim herkese arkadaşlar.

Çok teşekkürler, btcin4u hesabıma da eklenmiş. Şimdi daha bir şey yapmama gerek yok herhalde. Sistem biraz yenilenmiş sanki

Developer

Sen eskilerdensin, geçen zaman içinde evet güncellendi. Herhangi bir işlem yapmana gerek yok, yarın akşam ilk kazancını çekebilirsin. Tekrardan hoş geldin ve bol kazançlar dilerim.

mehmetbey

Alıntı yapılan: Aydinizm - 06 Nisan 2017, 21:51:28
Sayın @Developer a iyi niyetli yaklaşımından ve verdiği güvenden, @mehmetbey e ise en başından beri sürekli iletişim halinde kalarak ve verdiği destekten ötürü teşekkür ederim.

@Aydinizm buradan da hayırlı olsun dileklerimizi iletelim.

Rica ederim  :)