Btcinv4u.com - (SCAM)

Başlatan Developer, 10 Temmuz 2016, 00:24:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

utkuberk

ortadireksbn

Bugüne kadar çok kaybettim, ilk defa hayatımda kazandım ve hala kazanıyorum. Umarim Btcinv4u firması uzun yıllar yaşar, sayelerinde hayat yaşam standartım değişti ek gelir sahibi oldum. Düşük tutarla girilen arkadaşlar için de bir çözümleme getirilmeli, bende destekliyorum bu konuyu @Developer'a ilettim.
Btcinv4u, yine müşteri taraflı düşünüyor, umarım düşük tutarlı arkadaşlar için de çözümleme gelir, düşüğü - yükseği hepimiz birlikte kazanırız.  (dns) (dns)

Developer

1. yıl kutlaması sebebi ile bugün yapılan para girişlerinin %10 Anında Yatırım Bonusu verilmektedir. Konumuza dönersek, düşük tutar girişler 100 - 1000$ arasıdır. Sizlerin istediği öneri paket oluşumları olacak ise konuya yazın, ben firma yönetimine iletirim hızlıca değerlendirir ve sonuçlandırırım.

Ancak paket teklifleri için unutmamanız gereken bir konu olacaktır, günlük ödeme artık yapılmamaktadır. Tüm paketler yıllıktır ve anapara iadeleri yıl sonu olacaktır. Bu bilgiler ışığında siz öneri paket fikirlerinizi ve istediğiniz kar oranlarını konu altına bırakın, ben hepsini değerlendirilmek üzere ileteceğim.

utkuberk

benim önerim ; BTC Starter : Weekly 1.00% olmalı  BTC Pro : ise Bi-Weekly 2.00% olmalı ve yatırım alt limiti 500$ olmalı bu ilk iki paket yatırımcı lehine düzenleme olursa bu siteden kazanılan kazançlarında bu iki paket ile geri siteye döneceğini düşünmekteyim ;saygılar selamlar teşekkürler.

Developer

1-2 teklifde özelden geldi son şekli alacak şekilde güncelleme teklifini ilettim.

Farklı fikirleri olanlarda not bırakabilir.

Developer

Talepler doğrultusunda Starter ve Pro Paketler kapatıldı. Eski paket kullanıcıları kazançlarını aktif olarak kazanmaya devam edeceklerdir. Ancak Starter kullanıcısı arkadaşlardan @zfralv mağdur olmaması için yatırımı iade edildi, yeni pakete girip daha fazla kazanması sağlandı, isterse de çekebilir tabiki.

BTC Special adında yeni paket açıldı.

BTC Special Paket:

Yatırım Aralığı: 100-1500$
Ödeme Süresi: 15 Günde 1 Ödeme ( Yıllık Plan )
Ödeme Tutarı: 10.00$ ( Ör: 500$ Yatırım için )
Ödeme Oranı: %2
Anapara iadesi var mı: EVET!
Bonus: %2 Yatırım Bonusu ( 24 saat içinde )
Toplam Geri Dönüş: %150

Örnek: 500$ yatırımınız için 15 günde bir kez 10.00$ kazanç elde edersiniz. Aylık 20$, Yıllık planınız sonunda total geri dönüşüm 750$ olacaktır.

Umarım taleplerinizi karşılayacaktır, herkese bol kazançlar dilerim.

Extraloob

Benim bir kere 100 dolarlık bitcoinim yokki

Developer

Extraloob

Alıntı yapılan: Developer - 17 Haziran 2017, 19:18:01
Bitcoin fee ücretleri her ödemede 1-2$'ı buluyor, 50$ yatırımın getirisi 1$, Bi-weekly formatta. Getirisi, fee ödememizden düşük o sebeple 100e sabitlendi.
Anladım şimdi ila ben baya bir bitcoin alacam

utkuberk

BTC Special Paket ; süüpper paket olmuş beni tatmin etti teşekkürler ilginiz için yakında 500 dolar atarım; kim ne derse desin benim için bu site kumbaradanda coinbasedende daha güvenli.