Btcinv4u.com - (SCAM)

Başlatan Developer, 10 Temmuz 2016, 00:24:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Developer

Alıntı yapılan: d3v1ljan - 20 Haziran 2017, 17:48:22
@Developer merhaba hocam hesabımdaki 510$ btc adresime gönderebilirmisiniz?

Ödeme taleplerinizi site üzerinden sağlarsanız daha sağlıklı olur, foruma girmediğimiz günler olabilir. Ödemeniz yapılmıştır.

Hayırlı bol kazançlar dilerim.

d3v1ljan

@Developer hocam bu meblağı cekmem için size yazmamı istemiştiniz o yuzden burdan yazdım.Teşekkürler.

Developer

Alıntı yapılan: d3v1ljan - 20 Haziran 2017, 20:34:36
@Developer hocam bu meblağı cekmem için size yazmamı istemiştiniz o yuzden burdan yazdım.Teşekkürler.

Kusura bakma, haklısın hatırladım. ;)

mehmetbey

Alıntı yapılan: d3v1ljan - 20 Haziran 2017, 20:34:36

Full time müşteri desteği  (p)  (a)  +1

@Developer hocam yakında pizza siparişlerimizi Bi4 ten verebilir miyiz? Herşeyle ilgilenir oldunuz  :g

Developer

Alıntı yapılan: mehmetbey - 21 Haziran 2017, 23:09:21
Full time müşteri desteği  (p)  (a)  +1

@Developer hocam yakında pizza siparişlerimizi Bi4 ten verebilir miyiz? Herşeyle ilgilenir oldunuz  :g

Sağlıklı beslenin, pizza önermiyoruz.  (hp)

utkuberk

500$ dolar kazanç oldu onuda yatırıma dönüştürdüm  Active Deposit: $ 8000.00 oldu.

mehmetbey

Alıntı yapılan: utkuberk - 27 Haziran 2017, 23:40:01
500$ dolar kazanç oldu onuda yatırıma dönüştürdüm  Active Deposit: $ 8000.00 oldu.
(p)  ($$)  ($)  (dns)

Hayırlı olsun  :)

ortadireksbn

1500 dolar çekim verdim 5-6 dakka içersinde geldi teşekkürler btcinv4u ailesi  ($$) ($$) ($$)

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/btcinv4u-odemeleri!/msg521435/#msg521435

ortadireksbn

Acil bir sağlık problemi sebebi ile sistemden tüm anaparamı iade istedim, sorunsuzca teslim aldim teşekkürler bu para cok lazimdi belgelerimle kanıtlarımla sağlık problemini ilettim sağolsun yardımcı oldular. kısa zamanda tekrar dönmeyi düşünüyorum 15500 dolar yatırırımı 1 saat içinde aldım tekrardan teşekkürler .

@mehmetbey sizle tanışma fırsatımız olmadı ama teşekkürler .

Durumlarımı düzeltince tekrar döneceğim btcinv4u ailesine. hepinize bol kaznaçlar arkadaşlar buranın kıymetini biliniz mmm patladı epitelyum patladı az kazanın öz kazanın burası gibi bir site görmedim gerçek kazancın mantıklı kazancın adresi burası başka yerlerde macera aramayınız

mehmetbey

Alıntı yapılan: ortadireksbn - 04 Temmuz 2017, 19:05:00
Acil bir sağlık problemi sebebi ile sistemden tüm anaparamı iade istedim, sorunsuzca teslim aldim teşekkürler bu para cok lazimdi belgelerimle kanıtlarımla sağlık problemini ilettim sağolsun yardımcı oldular. kısa zamanda tekrar dönmeyi düşünüyorum 15500 dolar yatırırımı 1 saat içinde aldım tekrardan teşekkürler .

@mehmetbey sizle tanışma fırsatımız olmadı ama teşekkürler .

Durumlarımı düzeltince tekrar döneceğim btcinv4u ailesine. hepinize bol kaznaçlar arkadaşlar buranın kıymetini biliniz mmm patladı epitelyum patladı az kazanın öz kazanın burası gibi bir site görmedim gerçek kazancın mantıklı kazancın adresi burası başka yerlerde macera aramayınız

@ortadireksbn Geçmiş olsun kardeşim. Kısmetse tanışırız.

Önce Sağlık. Allah acil şifalar versin.  (spk)