AdPrize nedir ?

Başlatan ElisaMcCline, 13 Nisan 2012, 02:48:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Tebrikler bekeli (p)
Adına çok sevindim :)
Ve senin de belirttiğin gibi rakam için değil. Birşeyler gelmeye başlamış görünüyor :) :y

abcb

Tebrikler Bekeli, çok sevindim  :)
Sakın işten çıkınca sokakta haykırarak bağırma, sonuçları pek iyi olmuyor  :D Eve gidince orda bağır  :g

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ptconur

GameHunter

Tebrikler bekeli. 50 cent beni pek mutlu etmiyor Adprize'da :) Ama hiç yoktan iyidir.

Bu arada CF fena yordu bugün beni ama sonuç güzel.

Coulers79

Task mı varmış, iyice unuttuk onu.

abcb

GameHunter

Alıntı yapılan: Coulers79 - 31 Ekim 2013, 03:46:17
Task mı varmış, iyice unuttuk onu.

AdAlert Tasks'ları da haber veriyor o yüzden kurmanızda fayda var. Ben kaçırmıyorum AdAlert sayesinde.

Alıntı yapılan: abcb - 31 Ekim 2013, 03:51:15
Task çıktığı zaman bu konuya uyarı yazabilirmiyiz  :)
http://www.gelirkapisi.com/crowdflower-ve-diger-gorev-anlatimlari/cf-icin-task-uyarisi/345/

Task uyarısı yapıyorum zaten bu task ın uyarısını yapmıştım ertesi gün aynısı tekrar çıktı, bu kez fiyata zam yapmışlar 7 cent olmuş. Oldukça kolay bir task gün boyu bitmedi, kimse yapamadı galiba.

Coulers79

O task için CF'ye login/sign up falan istemişti. Geçende böyle bir taska ne yaptıysam girememiştim. Şifre mi falan unutmuş olabilirim.

hakanatik01

Alıntı yapılan: Coulers79 - 31 Ekim 2013, 13:03:32
O task için CF'ye login/sign up falan istemişti. Geçende böyle bir taska ne yaptıysam girememiştim. Şifre mi falan unutmuş olabilirim.
CF'ye üye değilmisin ? bazı görevlerde üye girişi isteyebiliyor tüm bilgilerini,istatistiklerini v.s. ordan takip etmende faydada var zaten ;)