AdPrize nedir ?

Başlatan ElisaMcCline, 13 Nisan 2012, 02:48:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

"Risk free" olan çok güzel bir yöntem var ama söylemem sadece firefoxcular için  :P

aydyar13

PM bekliyorum firefoxcuyum ben de zaten  :PP

fkork

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 16 Şubat 2015, 23:25:47
"Risk free" olan çok güzel bir yöntem var ama söylemem sadece firefoxcular için  :P

Fikir hakacudan çıktıysa sıfır risk olmama riskinin aslında sıfır risk olabilme ihtimalinin sıfır ihtimal olduğunu göz önüne almak lazım.... :P

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: fkork - 17 Şubat 2015, 00:19:16
Fikir hakacudan çıktıysa sıfır risk olmama riskinin aslında sıfır risk olabilme ihtimalinin sıfır ihtimal olduğunu göz önüne almak lazım.... :P

Bu kadar (eht) arasında böyle cümleler kullanmayalım lütfen :D
Okurken kafa bir gitti geldi hee :P :D

hakanatik01

Otur sıfır :P Benden çıkmadı fikir :P

fkork

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 17 Şubat 2015, 00:25:23
Bu kadar (eht) arasında böyle cümleler kullanmayalım lütfen :D
Okurken kafa bir gitti geldi hee :P :D

Ehtiyarlar için özet,
Boşverin.... :D

hakanatik01

Yöntemi ehteyarlara anlatmaya kalksam zaten anlatana kadar ben ehteyarlarım :P En güzel cevabı vermişin boşverin bu işleri :P

Ufuko

Yav fazlasına ne gerek var zaten 5-10dk içinde bitiriyor işini Mouse Clicker programını kurun Next'e basıp dursun. O esnada bir müzik açıp dinleyin  :m Dediği gibi Enter'da ekleyebilirsiniz ama script kurmalı olanlarda oluyor o  :D

Risklik bir durumda yok ha sen basmışsın sol tuşa ha program basmış  :P

hakanatik01

pek bir scripte gerek yok aynı zamanda pcni kullanabilmende gerek macroda o imkan yok o yüzden napıyoz [spoiler]firefox noscript imaros 3lüsü  :m  hem adprize kendini tıklarken pcde yapacağın  diğer işlerindende geri kalmıyon inadına firefox  :PP daha basitide car ama sölemem  :P :PP [/spoiler]

voldemort