AdPrize nedir ?

Başlatan ElisaMcCline, 13 Nisan 2012, 02:48:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

halibo

teşekkürler :) neo forumda seyfil adıyla aktifim belki ondan dünde 100 point çıktı paylaşmadım, ama şuna dikkat ettim hediye verdikleri gün avg ler düşüyor, avg den ç.alıp adpirizeden veriyorlar sankim, 2 gündür çok düştü avg ler acaba herkesinmi böyle bilmiyorum 233 rr günde ortalama 140-150 tık yaparken dün 110 bugün daha 80 de reset 00:15 te yine düşük gidiyor, bilmiyorum raslantı da olabilir ???

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: halibo - 01 Ağustos 2015, 19:22:11
teşekkürler :) neo forumda seyfil adıyla aktifim belki ondan dünde 100 point çıktı paylaşmadım, ama şuna dikkat ettim hediye verdikleri gün avg ler düşüyor, avg den ç.alıp adpirizeden veriyorlar sankim, 2 gündür çok düştü avg ler acaba herkesinmi böyle bilmiyorum 233 rr günde ortalama 140-150 tık yaparken dün 110 bugün daha 80 de reset 00:15 te yine düşük gidiyor, bilmiyorum raslantı da olabilir ???

Bir ra ben de takılmıştım ama sanırım denk geliyor :)
Sadece Adprize değil, DR gelirleri için de öyle gibi gelmişti.
Gerçekse de, düzene girince, yani sisteme göre geçici bir durum değilse, düzene giriyor diyelim :)

Ek olarak, 100 Point için böyle bir düşüş yaşanması gerçek olsa, kaç dolarlar çıktı, AVG düşürerek geri almaya kalksa yanmıştık  :)

Haftasonları sistemin bir düzenleme yaptığı doğru ama. En azından ben öyle düşünüyorum.
Kötü giden hafta sonrasında, haftasonu avglerim toparlar hep.
O hafta fazlaca iyi gittiyse de haftasonu çok düşük avg ler görüyorum.
Bu doğrultuda; en düşük ve en yüksek avg lerimi hep haftasonu aldım. :)

Coulers79

Sık para çekincede düşüyor AVG'ler. Mümkünse aylık falan çekmek lazım.

halibo

avg ler genelde düşmüş, neo forumdada yazmışlar, büyük ihtimal sorumlusu deniz ve plajlar :)) botta olsalar tatil onlarında hakkı :D  şaka bir yana adminlerinde tatile ihtiyacı var, bir ara yükseltirler avg leri telafi ederler, (bu açıklamaya  rağmen adprize ve avg arsında bir bağ olduğu surusu hala gitmedi)  :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: halibo - 03 Ağustos 2015, 15:59:36
avg ler genelde düşmüş, neo forumdada yazmışlar, büyük ihtimal sorumlusu deniz ve plajlar :)) botta olsalar tatil onlarında hakkı :D  şaka bir yana adminlerinde tatile ihtiyacı var, bir ara yükseltirler avg leri telafi ederler, (bu açıklamaya  rağmen adprize ve avg arsında bir bağ olduğu surusu hala gitmedi)  :)

ben pek bakmıyorum ama bu bilgi üzerine demek ki genel diye baktım. Evet benim de düşmüş.
Ama 1.50 ve üstü civarı AVG varmış son 2 güne kadar. Bırakın da düşsün :)
Son 2 gün düşük gelmiş. 1 AVG civarı ama bugün daha makul gelecek gibi görünüyor. Projected 1.36 :y

Coulers79

Bugün elektrikler kesildi tıklar yarıda kaldı. Uzun süre sonra 3 mesaj attım, 40 tık yaptım. (ok)

Aylık 2,5 - 3 $ çıkıyordu. 2 aydır pek tık yoktu onlar geldi galiba. Yetmez RR'ler doymuyor.

ikose

Wovvvvvvvv, maşallah , sana çerezlik göndermiş  (p)

voldemort

Today at 10:24
   You've won an AdPrize: $0.25 added to your Main Balance.

voldemort

halibo