Buximple Ödemeleri (SCAM)

Başlatan enderege, 10 Mayıs 2011, 20:42:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

(scm)

Biriken paranın bir kısmını rentale attım kalanını da  deneme amaçlı çektim. Şimdilik iyi gidiyor.

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hknptc

Hayırlı olsun arkadaşım. Bende de 100 refin 5 günde getirdiği para 30 günlük simple parasını çıkardı bile. Site 1 ayı devirmeden batmasa bari :)

nouma26

Hayırlı olsun.Uzun ve bol kazançlı bir site olur inşalllah...

enderege

Alıntı yapılan: hknptc - 10 Mayıs 2011, 20:48:29
Hayırlı olsun arkadaşım. Bende de 100 refin 5 günde getirdiği para 30 günlük simple parasını çıkardı bile. Site 1 ayı devirmeden batmasa bari :)

Sizede hayırlı olsun. Ama açıkcası gözüm kaldı. 100 ref!!! Nereden buldunuz bunu? 50 refe bile razıydım ben. Ama ancak 40 ref alabildim. Galiba siz site açılmadan upgrade yapıp ref alanlardansınız? Sitenin 1-2 ayda batacağını sanmıyorum. AVG ler abartılı değil. En azından mindbux kadar gider diyorum. Orasıda iki ayı geçtiğine ve sorun olmadığına göre problem yaşamayız sanırım.

hknptc

official launch olduğu gün hem üyeliği hem de refleri aldım ve kısa süre sonra 100'lük ref paketini kaldırdılar.

25 dolara alınan ref yaklaşık 80-90 dolar bırakıyor. bu şekilde olursa biraz sakat çünkü yalnızca 15 dolara 30 günlük simple üyelik alan herkes parayı rahatça amorti edip 1 ay sonra hesabı rahatça içerden döndürecek durumda olacak.

enderege

Buda 2. ödemem. Mindbux sayfasına  şuan ulaşamayınca ne olur ne olmaz dedim. Çünkü sahipleri aynı. ve balancedaki parayı çektim.

yingyang16

Alıntı yapılan: enderege - 18 Mayıs 2011, 20:45:55
Buda 2. ödemem. Mindbux sayfasına  şuan ulaşamayınca ne olur ne olmaz dedim. Çünkü sahipleri aynı. ve balancedaki parayı çektim.

Hayırlısı olsun :) Güle güle harcayın ;)

karizmatik34

1 Aylık üyelik parasını bugün çektim 8)

universitely76

ödemeniz hayırlı olsun karizmatik güle güle harcayın  :)
bu arada tekrardan hoşgeldin uzun zaman olmuştu sizi aramızda görmeyeli  :)
Şu sıra imzasız'ım...