Buximple Ödemeleri (SCAM)

Başlatan enderege, 10 Mayıs 2011, 20:42:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 25 Mayıs 2011, 21:47:22
Baktım millet patır patır çekiyor. Belki bana kalmaz dedim. Bende bugün çektim. Böylelikle Buximplede riskim kalmadı. Ana paramı kurtardım. Sonrası kar.

Hayırlı olsun :)

hknptc

enderege sana da hayırlı olsun bundan sonra site ne zaman patlar diye bekleriz artık :)

Alıntı yapılan: elisamccline - 25 Mayıs 2011, 05:05:30
Hayırlı olsun :)

Dün siteye erişirken 10dk kadar, " This account has been blocked " şeklinde bir mesaj geldi...
Yatırımı olan arkadaşlara bilgi vereyim dedim.

teşekkürler elisa, yakında site komple bloke olabilir zaten :)

eğer avg'ler böyle gitmeye devam ederse 1 ay daha ömür biçiyorum çünkü 6 aylık golden ile başlayanlar da oldu ve onlar daha paralarını çıkaramadılar :) onlar da çıkarırsa patlamaya hazır olalım :)

enderege

Alıntı yapılan: hknptc - 26 Mayıs 2011, 01:26:26
eğer avg'ler böyle gitmeye devam ederse 1 ay daha ömür biçiyorum çünkü 6 aylık golden ile başlayanlar da oldu ve onlar daha paralarını çıkaramadılar :) onlar da çıkarırsa patlamaya hazır olalım :)

Mindbux 2-3 aydır iyi gidiyor, Buximplede bi o kadar gider diye düşünüyordum. O nedenle 06.06.2011 tarihinde bitecek olan Simple üyeliği Golden a  çevirmek istiyordum ama bu AVG ler tekrar simple ile devam kararı almama neden oldu.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

yingyang16

Hayırlı olsun enderege :)

enderege

Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hknptc - 26 Mayıs 2011, 01:26:26
teşekkürler elisa, yakında site komple bloke olabilir zaten :)

Walla ödemelerle uğraşmamak için 6 aylık alacaktıım, iyiki girmemişim o zaman :)

ElisaMcCline

Haydaaaa :)
Beklemiyordum ama :D Admin kıyak geçmiş :D

enderege

Hayırlı olsun hocam. 1500$ lık ödemelere alışmıştık. Acaba dedim 3 haneli 0 (sıfır) koymayımı unuttu dedim.  :D :D :D

Bende 01.06.2011 tarihi itibarı ile 19.50$ lık bir ödeme aldım. Üyeliğimi yenilemiyeceğim. Kalan reflerle nereye kadar giderse gitsin. Zaten en fazla bir ödeme daha alabiliriz diye düşünüyorum.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 02 Haziran 2011, 08:48:06
Hayırlı olsun hocam. 1500$ lık ödemelere alışmıştık. Acaba dedim 3 haneli 0 (sıfır) koymayımı unuttu dedim.  :D :D :D

Bende 01.06.2011 tarihi itibarı ile 19.50$ lık bir ödeme aldım. Üyeliğimi yenilemiyeceğim. Kalan reflerle nereye kadar giderse gitsin. Zaten en fazla bir ödeme daha alabiliriz diye düşünüyorum.

Walla ben istedim de admin vermedi sıfırları :D
Destek tıklarıyla ödeme alabildiğime şükür yahu :)

Sana da hayırlı olsun :)

yingyang16

Buximple ödemelere devam ediyor  :D Az önce bir ödeme aldım anında paypal hesabıma geldi ;D