Firstbitcoinrevshare.com - (SCAM)

Başlatan zaferalv, 24 Temmuz 2016, 16:22:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dolunay6638

dolunay6638

@zfralv kardeş site güvenlimi yatırım için konuya geç yetiştim

zfralv

Ekim sonuna kadar elime geçenin %80i bu siteye yatırıyorum,kasım ayından sonra içerideki paket sayımı aynı tutmaya çalışıcam,150 ise 150 de ...Yükselmicem yani...
Bakarsınız daha uzunda gidebilir,yarında kapanabilir...:) @dolunay6638

dolunay6638

@zfralv  hocam bıraz yabanıcsıyımda bu ısın yatırımı nasıl yapıyoz. yardımcı olabılcenmı

zfralv

Kayıt olmayı mı yatırım yapmayı mı soruyorsunuz  @dolunay6638?

Kayıt oldunuz ve yatırım yapacaksanız ana sayfadaki ''Buy Adpacks'' yazan yeri tıklayın.
Açıaln sayfada ''Packs To Purchase:'' yazan yere kaç tane paket almayı düşünüyorsanız adedini yazın ve altta turuncu ''purchase packs'' butonunu tıklayın.
Açılan sayfada sitenin btc numarası var,oraya almayı düşündüğünüz paket adedinin karşılığı btcyi gönderiniz,bu sayfanın en üstünde göndermeniz gereken btc miktarı ve sitenin btc adresi yazar.
Sonra hesabınıza paket alımlarının geçmesini beklemeniz gerekiyor.
Diğer bütün ayrıntı konu tanıtımında var,sizin sormak istediğiniz birşey varsa buyrun..

dolunay6638

@zfralv  tamamdır kardeş dedıgın gıbı yaptım. sonrasında başka bi şey yapmamma gerek yok değilmi günlük kar geliyor

zfralv

Hayırlı olsun qdolunay6638
Yatırım yapanların hergün ''ADS DRECTORY'' den 10 tane reklamı izleme zorunluluğu var,izledikten sonra dashboarda gelin ''your click ads today'' satırının 10 olduğunu görün
Kazanç sağlamak için hergün yapmalısınız.

dolunay6638

@zfralv  her bır pakete göremi 10 reklam ben 0.01 bitcoın gonderdım ondan sordum