Firstbitcoinrevshare.com - (SCAM)

Başlatan zaferalv, 24 Temmuz 2016, 16:22:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zfralv

[spoiler][/spoiler]

coolin43

bugün bonus falanmı verdiler anlamadım günlük gelmesi gerekenin 2 katı kazanç vermişler (dns)

zfralv

Alıntı yapılan: coolin43 - 30 Ekim 2016, 12:35:20
bugün bonus falanmı verdiler anlamadım günlük gelmesi gerekenin 2 katı kazanç vermişler (dns)

Bir üst mesajda yazıyor ya .. :)

illisionist

"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

coolin43

ben ödemeleri saymadım valla ama 50 cıvarı oldu sanırım

Chiman

hesabıma mı birşey oldu yoksa sitede mi problem var? paketlerim sıfırlanmış bitcoinlerim eksilmiş 2-3gün geri gitmiş gibi hesap

Chiman

Website Database is being upgraded. We will be back online soon. Come back in a few hours.

-FBR Admin

halledecekler sanırım.

zfralv

Arkadaşlar site bakıma girmiş,dün gördüm ama işim gereği bilgilendiremedim,kusura bakmayın.

Kırmızı dün yazıyordu , mavi bugün yazmışlar...yarın yeşil,öbürgün de mor  olursa artık bu site gtmiştir  :g

[spoiler][/spoiler]

Daha önceki bir mesajımda ekim sonuna kadar yatırım yapmaya devam edicem demişim , adamlar beni mi duydu kasım1 bakıma girdi.  :/

https://www.gelirkapisi.com/revshare/firstbitcoinrevshare/msg424092/#msg424092

Eğer bu yenileme siteyi de biraz modernleştirmez ise bence yatırımcı kaybına uğrayacaktır ve sonrasında ne olur bilinmez.

Site geri gelir   ve eğer sizlerde yatırım düşünürseniz sizi üzmeyecek miktarın bile  yarısını yatırın artık bence.

Ben ekim sonu düşündüğüm yatırımı   1 kasıma girdiğimiz saatlerde yaptım ve...umarım geri gelir..  :(