Firstbitcoinrevshare.com - (SCAM)

Başlatan zaferalv, 24 Temmuz 2016, 16:22:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gezgin3506

hocam refinizle üye oldum. yatırım yapılırmı hala sistem gidişat nası.

coolin43

bende 1 aydır sistemdeyim yatırdığımı fazlasıyla çektim halende 43 paketim var 200 yapmayı düşünüyom

zaferalv

Alıntı yapılan: gezgin3506 - 27 Eylül 2016, 17:54:14
hocam refinizle üye oldum. yatırım yapılırmı hala sistem gidişat nası.

Bende içerde döndürüyorum parayı ama eylül sonunda yani bugünlerde duruma göre  bir içeri bir  dışarı yapmayı düşünüyorum.Ekim sonuna kadar dayanırsa sonrasında sadece paketleri sabit tutmak için alım yapıcam , örnek 150 paketim olduysa hep 150de tutup üstünü çekicem.Ben 5 ay ömür biçiyorum revshare sitelerine,buda demek oluyorki ekim sonuna kadar yatırım yapılabilir,kasım ayında  yatırım çıkartılır daha fazla dayanırsa gerisi cebe düşüncesindeyim.
Uzun oldu ama direk aklımdakileri dile getirmek istedim. :)

KillerBowls

Şimdi biz 0.001 bitcoine pack alıyoruz. Bu packlar hangi reklamlara etki ediyor? PTC ADS'a mı yoksa ADS DİRECTORY'e mi? Kaç tıklamalık kullanımı var yada kazancımızı kaça katlıyor ben tam anlayamadım. Şimdi bir paket alırsak kazancımız x2 mi oluyor?

zaferalv

Alıntı yapılan: KillerBowls - 28 Eylül 2016, 20:11:53
Şimdi biz 0.001 bitcoine pack alıyoruz. Bu packlar hangi reklamlara etki ediyor? PTC ADS'a mı yoksa ADS DİRECTORY'e mi? Kaç tıklamalık kullanımı var yada kazancımızı kaça katlıyor ben tam anlayamadım. Şimdi bir paket alırsak kazancımız x2 mi oluyor?

Reklam paketi aldığınızda ''ADS DIRECTORY'' deki 10 tane reklama tıklamalısınız,yatırım yaptığınız taktirde kazancınızın işleyebilmesi için 10 reklamı tıklamalısınız.10 taneden fazla tıklasanızda birşey farketmiyor.
X2 nerden çıkardınız anlamadım,yok öyle bişi.

zaferalv

29. ödeme

http://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/firstbitcoinrevshare-odemeleri/msg420138/#msg420138

1903'ü tutturmak isterdim ama buda fenerbahçeli arkadaşlara gelsin..

[spoiler][/spoiler]