Firstbitcoinrevshare.com - (SCAM)

Başlatan zaferalv, 24 Temmuz 2016, 16:22:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

siana31

Tıkladım ama gelmedi satın aldığım saatte mi yatıyor yoksa gün bitiminde mi?

zfralv

Alıntı yapılan: siana31 - 29 Aralık 2016, 14:24:23
Tıkladım ama gelmedi satın aldığım saatte mi yatıyor yoksa gün bitiminde mi?

Bu aralar ufak aksamalar oluyor,yarın kadar bekleyin duruma göre destek kısmından durumu anlatan mail gönderirsiniz..

siana31

2 gün geçti reklamları tam anlamıyla tıkladım ama dediğiniz gibi günlük karpayları ekranıma yatmadı hala :( admine dünden bu yana mesaj yazıyorum hiç birşekilde dönüş yapmadı. referans olduğum kişide aynı şekilde  madur..

zfralv

Alıntı yapılan: siana31 - 30 Aralık 2016, 11:09:23
2 gün geçti reklamları tam anlamıyla tıkladım ama dediğiniz gibi günlük karpayları ekranıma yatmadı hala :( admine dünden bu yana mesaj yazıyorum hiç birşekilde dönüş yapmadı. referans olduğum kişide aynı şekilde  madur..

Kırmızıyla işaretlediğim ''DIRECTORY ADS'' bölümüne gelip yine kırmızıyla işaretlediğim reklamları tıklıyorsunuz dimi?

İkinci resimde de kırmızıyla gösterdiğim bölümün 10 olduğunu görüyormusunuz 10 tane reklamı tıkladıktan sonra ?

[spoiler]

[/spoiler]

siana31

YAPTIĞIM HALDE GELMİYOR. İLK GÜNDEN BU YANA ZATEN KURALLARA UYGUN BİR ŞEKİLDE GİDİYORUM.

zfralv

Bir ihtimal bu dediklerimi eksik yapıyor olabilirsiniz diye düşünmüştüm ama demek sorun yokmuş,başkada aklıma gelen birşey yok malesef   :(
Bende bahsettiğiniz gibi bir sorun yok.

LifeKeeper

Bende kayit olali 28 saat filan oldu, reklamlara filan tikladim sorunsuz, ama earnings islemiyor. Acaba reklamlari aktive etmek filanmi gerekiyor bi sekilde, hani bazi sitelerde adpack alinca onlara kendi reklaminizi atiyorsunuz ya o sekilde mi yapmak lazim acaba fbr de bu kazanclarin islemeye baslamasi icin? Baska birsey gelmiyor aklima, yada ilk basta 48 saat mi beklemek lazim ilk kazanclarin islemesi icin?

zfralv

Reklam paketlerinin kazanç sağlaması için sadece yukarıdaki resimde işaretlediğim yerlere dikkat etmeniz yeterli . Aktive falan gibi birşey söz konusu değil.
Bu duruma benzer daha önceden yaşanmış tecrübemiz var,tıklıyorduk ama saymıyordu,sonra yönetici fazla fazla gönderimlerde bulundu mahdur olmamızdan dolayı,umarım sizinkilerde öyle olur.
Adminin facebookta yazdıklarına göre tek başına hem ödemeleri manuel yapıyor,hem aksamalardan dolayı gelen yığınla maillere cevap veriyor,hem hacklendikten sonra btc adreslerinin kontrolu ve aksaklıkları gideriyor gibi bişiler yazmış ve bu durumda yılbaşında aileme vakit ayıramıyorum,Anlayışlı olmanızı bekliyorum vs.vs...

Umarım sorunlarınız en kısa zamanda hallolur ama bence yılbaşını takip eden haftayı beklemeniz gerekebilir gibi geliyor.

LifeKeeper

Anliyorum kardesim tesekkurler, Buarada 10 adet reklama tikladigimizda 24 saatlik sayac sifirlaniyormu? Yani cogu revsharede oldugu gibi yine 24 saatten geri saymayami basliyor? Eger oyleyse bu sayaci nerde gorebilirim. Malum sitede yeniyim bulamadim, sadece server saatini buldum ptc kisminda.

Not: Sana ozel mesaj atmistim 1-2 hafta once donmedin hala :D

siana31

paket paşı 0.00004550 satoshi yatırmış