Firstbitcoinrevshare.com - (SCAM)

Başlatan zaferalv, 24 Temmuz 2016, 16:22:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zfralv

Forumda yayınladığı mesaj,10 ocakta yayınlamış ama sizlerinde bilgisi olsun.

Ayrıca facebookta yeni sayfa açmışlar,takip etmek isteyen baksın.

https://www.facebook.com/groups/FirstBitcoinRevshareOfficial/

Sayın FBR Üyeleri, her şeyden önce, hepiniz için FBR ve özellikle de benim için sabrınız ve inancınız için hepinize teşekkür etmek isterim.

Bu web sitesini son 7 ay çalıştırmak için elimden gelenin en iyisini yaptım, ancak kendi zorlukları var ve son zamanlarda benim için oldukça stresli oldu, çünkü ailem için özellikle de Bayram. Pek çok değerlendirmeden sonra, FBR Yönetici olarak devam etmeye ve istifa etmeye karar verdim ve memleketime geri dönüyorum.
Endişelenmeyin, web sitesinin yayınlanmasını bizzat tanıştığım FBR'in çok iyi bir üyesine teslim edeceğim ve yeteneklerine tam olarak inanıyorum.

Hoş geldin Lütfen Sayın Hiren Bhatt - FBR Yeni Yönetici . FBR'ye ve üyelerine daha iyi hizmet edebileceğinden eminim!
Bu ay sonuna kadar ortak yönetici olarak devam edeceğim ve 31 Ocak'ta resmen istifa edecek. Önümüzdeki birkaç hafta boyunca, yeni Yönetici ile birlikte çalışacağım ve web sitesinin işleyişini anlamasına yardımcı olacağım.

Yeni Yönetici, Yardım ve Destek sağlamanın geçerli Facebook sayfasından daha kolay olacağı yeni bir Facebook Grubu oluşturdu. - İşte Resmi FirstBitcoinRevshare Grubu link https://www.facebook.com/groups/FirstBitcoinRevshareOfficial/
düzenli güncellemeler ve Yardım için katılın.

Yeni Komut Dosyasının ne zaman halka yayımlacağı hakkında da görüştük ve bugün yaşamak yerine birkaç gün daha beklemek ve tamamen yeni bir Komut Dosyası arka planı olması daha sonra karar verdik. bir kaç hafta. Üyelerimizin canlı bir web sitesi üzerinden en baştan başlamak istediklerini anlıyoruz, ancak bir süre daha beklemek ve birkaç gün daha bekledikten sonra müthiş bir yeni komut dosyası almak daha iyi gibi görünüyor.

Bu da bana yeni hoş geldiniz için bir fırsat verir Yaratıcı Kafa / Tasarım Direktörü Ms.Mukherjee web sitesinin New Look uygulanmasından sorumlu olacak.
Bu fazladan birkaç gün, tamamen yeni görünüşüyle ​​müthiş görünümlü bir web sitesi hazırlamada ona ve tasarım ekibine yardımcı olacak!

Yeni Web Sitesi ayrıca, FBR'den ek bir gelir elde etmek için serbest üyelerimizin yararlanacağı çok sayıda yeni kazanma yoluna sahip olacak. :)

Yani FBR 2017 En İyi RevShare yapımında birlikte çalışmayı sağlayan

-FBR Yöneticisi

Ümit Korkmaz

Site bakımda kapalı ama ödeme yapmaya başlamış.
Alanlar paylaşmaya başlamış facebook da. Bu güzel bir haber.

siana31

Alıntı yapılan: Ümit Korkmaz - 14 Ocak 2017, 23:45:29
Site bakımda kapalı ama ödeme yapmaya başlamış.
Alanlar paylaşmaya başlamış facebook da. Bu güzel bir haber.
ödeme yapmaya başlamışta bakıma girmeden 4  gün öncesinde çektiğim tutar hala hesabıma gelmedi

siana31

sabah geçmedi dedim akşam geçti ya şaşırdım :D bu site kazandırmaya devam ediyor bilginize :)

zfralv

Alıntı yapılan: siana31 - 20 Ocak 2017, 19:13:38
sabah geçmedi dedim akşam geçti ya şaşırdım :D bu site kazandırmaya devam ediyor bilginize :)

Bize gelen bişi yok ,benimde 3 ödemem içeride olması lazım..ne yapıcaklarsa yapsınlarda hergün bakmaktan sıkıldım sitelerine,umarım düzeltirlerde herkes parasını çeker en azından.

Ümit Korkmaz

Benim paralar da geldi. 3 Ödeme talebim vardı hepsi geldi :)

siana31

Alıntı yapılan: zfralv - 20 Ocak 2017, 21:45:09
Bize gelen bişi yok ,benimde 3 ödemem içeride olması lazım..ne yapıcaklarsa yapsınlarda hergün bakmaktan sıkıldım sitelerine,umarım düzeltirlerde herkes parasını çeker en azından.
Umarım düzelir ve herkez çeker paralarını fakat her türlü kapanma ihtimalinide göz önünde bulundurmak gerekir o yüzden hiç bir siteye fazla para akıtmamak lazım. yatırımı kumara  döndürdüğümüz an vay halimize :)

zfralv

Yeni bir bilgi,facebooktan:

Yepyeni web sitesinin yeni logosu:
Yeni web sitesi çok yakında (birkaç gün içinde) hata testi ile ilgilenen herkes için canlı olacak.
Ilerleme biraz yavaş ama harika görünüyor!!.... Gecikme için üzgünüm çocuklar ama iyi şeyler geliyor! ;) ;)

yeni logosuda bu olacakmış

[spoiler][/spoiler]

strenergy

Alıntı yapılan: zfralv - 04 Mart 2017, 15:11:10
Evet alalım,bu bölümde bulunan 160pack ve firstbitcoinreshare i de alalım :(

(scm)
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

zfralv

Arkadaşlar yeni kullanıcı olarak kayıt olmayın ve yatırım yapmayın,bu konu şimdilik sadece firstbitcoinrevshare sitesinin eski yatırımcılarını  ilgilendiriyor

Bu sitede kaydı bulunan arkadaşlar siteye giriş yapılabilirsiniz.Siteye bir dünya şey eklemişler.Ben şifremi sıfırlamak zorunda kaldım yanlış kullanıcı hatasından dolayı.
En son kaç paketim kaldığını hatırlamıyorum ama şuanda 11 paketim ve 0.015 btc bakiyem gözüküyor.Sizlerde girip en azından içerideki btclerinizi kurtarın,şimdilik ödeme kapalı gözüküyor malesef.. :) .
Sizde girip kurcalayıp birbirimizi bilgilendirelim

Tekrar yazıyorum kayıt olmayın ve yatırım yapmayın,eğer sistem düzelmiş ve ödeme alırsak gerekli tanıtım ve açıklamayı yaparım.