Firstbitcoinrevshare.com - (SCAM)

Başlatan zaferalv, 24 Temmuz 2016, 16:22:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

strenergy

@zfralv bu konu üzerinden devam edebilirsiniz  ;)
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

Ümit Korkmaz

Alıntı yapılan: zfralv - 17 Nisan 2017, 00:19:31
Arkadaşlar yeni kullanıcı olarak kayıt olmayın ve yatırım yapmayın,bu konu şimdilik sadece firstbitcoinrevshare sitesinin eski yatırımcılarını  ilgilendiriyor

Bu sitede kaydı bulunan arkadaşlar siteye giriş yapılabilirsiniz.Siteye bir dünya şey eklemişler.Ben şifremi sıfırlamak zorunda kaldım yanlış kullanıcı hatasından dolayı.
En son kaç paketim kaldığını hatırlamıyorum ama şuanda 11 paketim ve 0.015 btc bakiyem gözüküyor.Sizlerde girip en azından içerideki btclerinizi kurtarın,şimdilik ödeme kapalı gözüküyor malesef.. :) .
Sizde girip kurcalayıp birbirimizi bilgilendirelim

Tekrar yazıyorum kayıt olmayın ve yatırım yapmayın,eğer sistem düzelmiş ve ödeme alırsak gerekli tanıtım ve açıklamayı yaparım.

Ben düzenli takipteyim.
Yeni baştan açtığı için mutlaka ödeme yapacaktır. Kapalıyken ödeme yaptığına göre şimdi yeni açılınca en azından bir süre ödeme yapmaya devam eder diye düşünüyorum.

zfralv

@Ümit Korkmaz gelişmeleri paylaşalım,hem birbirimize hem diğer arkadaşlara da yardımımız dokunur...
Ben balance-->adbalance 0.005 btc gönderip 5 tane 0.001 lik paketten aldım..Sistem bakıma girdiğinde 0.001lik paket sayısını doldurmuştum aslında ,demek ki tekrar sıfırlanmış..

Ümit Korkmaz

Alıntı yapılan: zfralv - 20 Nisan 2017, 14:54:44
@Ümit Korkmaz gelişmeleri paylaşalım,hem birbirimize hem diğer arkadaşlara da yardımımız dokunur...
Ben balance-->adbalance 0.005 btc gönderip 5 tane 0.001 lik paketten aldım..Sistem bakıma girdiğinde 0.001lik paket sayısını doldurmuştum aslında ,demek ki tekrar sıfırlanmış..

Son açıklamada neredeyse tüm işlemelerin bittiğini söylemiş.
Anında ödeme bu gün yada yarın son bir güncellemeden sonra başlayacakmış.

Bu yeni Admin söylediklerinin hepsini yapıyor ama bir gün diyorsa üç gün sonra oluyor :)

Ümit Korkmaz

@zfralv

Ödeme ekranı açıldı. Ödemeler artık anlık olacak.
Fakat ödeme almak için doğrulama sistemi getirmişler. Ben becerip doğrulayamadım.

Hocam sende bir bakta ona göre hareket edelim.

zfralv

@Ümit Korkmaz bende yeni gördüm sana soracaktım  :g
Telefonda Authentication ile fbr hesabı açtım,kod üretip para çekmeyi deniyorum ama kod yanlış uyarısı çıkıyor :(
Bu konuyu okuyup bize yarımcı olabilcek var mııı...

Ümit Korkmaz

Alıntı yapılan: zfralv - 24 Nisan 2017, 20:22:49
@Ümit Korkmaz bende yeni gördüm sana soracaktım  :g
Telefonda Authentication ile fbr hesabı açtım,kod üretip para çekmeyi deniyorum ama kod yanlış uyarısı çıkıyor :(
Bu konuyu okuyup bize yarımcı olabilcek var mııı...

https://www.facebook.com/groups/FirstBitcoinRevshareOfficial/?ref=bookmarks

Burda bir şeyler anlatmış admin.
Günlük şu an için 0.001 çekim limiti.

zfralv

@Ümit Korkmaz  yaptım oldu ama 'You cannot withdraw more than ฿0.00100000.' uyarısı çıktı :( hesabımda 0.01841000 var.

-Ayarlar sayfasında en altta bir 'secret key' kodu var onunla telefonuna yeni bir Authentication hesabı oluştur ve o secret kodu gir yeni hesaba adını da istediğin birşey yaz.
(firstbitcoinrevshare için telefonda Authentication hesabı oluşturma : telefondan Authentication programını aç (yoksa telefonuna indirip kurmalısın) ekranın sağ altındaki + işaretine bas,''sağlanan bir anahtar girin'' seçeneğini tıkla ''hesap adı'' yazan yere istediğini yaz örnek ''fbr'' ,''anahtarınızı buraya yazın'' satırına yukarıda bahsettiğim ''secret key''i yazın.bu kadar.)
-Sonra telefonda Authentication programını senkronize et ve yine ayarlar sayfasının en altında 'code ' yazan yere telefonundan ürettiğin Authentication codu gir.
-En üstte ''successful'' yazısını görmelisin,eğer gördüysen çift faktör koruma oldu demektir.
-Sonra para çekim sayfasına git ve çekim isteğinde bulun,Authentication yazan yere yine telefonunda yeni oluşan kodu gir ve üstte btc yazan yere bas.
-Sonrasında sana bir mail ile bir kod daha gelecek,bunu çekim isteğinde bulunduğun ekranın altında yeni açılan yere yapıştıracaksın,bu kadar ama 0.001 den fazla çekemezsin dedi bana..

Refim olarak FBR kayıt olmuş arkadaşlar da bu konuyu okuyup isterlerse siteyi tekrar takip edebilirler.Şuanda günlük limit olan 0.001 kesintisiyle 0.0009 olarak hesabıma yattı.

Arkadaşlar 0.001 günlük çekim değilmiş,ben 2. çekimi istedim geldi.
''You cannot withdraw more than ฿0.00100000''  yani  ''0.00100000'den fazla çekemezsiniz''

1. çekim

2. çekim

3.  4.  5.  6.  7.  8. çekimlerim

9.  10.  11.  12.  13.  14. çekimlerim

@suhatan
@atLL
@conan43   
@22255 
@lancelott 
@alican
@Hakantro   
@jigglyquilava 
@musfa58
@osman44
@eray41
@Pasha17
@sibel
@Balansci
@messo587
@Ploutos
@eray1965
@virgib00
@ozkanerzcn
@gezgin3506
@KillerBowls
@Chiman
@Okey
@ismailcankuzhan
@keremerdem
@gokay55
@XalidHemidov
@Sameen
@basuky
@canobaba11
@asksizajan
@nicotine
@alpollo
dolunay6638
@ates197808
@ze2eagle
@s1nany1lmaz
@cocoextrar
@Furkant
@illisionist
@GiantSoldier
@mucobulut
@Scott
@LucianoLeggio
@haticedemir
@Bekirozturkr47
@parababasi
@PsychoPika
@ErhanAdsay
@alperercan
@Pilote2569
@sonerpyci
@Selcuq18
@zphssstroncow
@sayko66
@Smpatiya
@kadaj7794
@wintime
@avrasya07
@malibubu
@AzraeL
@grapixer
@icd07
@Antarika
@ascakan
@armagany
@Kenan71
@ada54
@Firatg
@emreyurt999

Spoiler içine alsam arkadaşlara ulaşır mı bilemedim.. ???

zfralv

15.  16.   17.   çekimlerim..

strenergy

@zfralv site scam den Önerilmeyen alanına geri çekildi. Ödemelerin durumuna göre gerekirse Revshare alanına da çekilebilir.

Ayrıca kanıtlar için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz artık ;)

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/firstbitcoinrevshare-odemeleri/
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]