Ana Menü

Akciğer nakli

Başlatan bycasper, 28 Temmuz 2016, 19:59:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bycasper

Arkadaşlar merhaba, forumda yakınlarında veya duyduğunuz akciğer nakli veya ameliyatı olan var mı? Annemin Akciğerinin 4/3 ü çürümüş geri kalanlarında da sıçramalar olmuş. Antep'de ameliyat ile 4/3 ünü alıp geri kalan ile ne kadar yaşarsan demişler. Hastalığın ismi Zatürre olması lazım.

Acaba Akciğer nakli çevrenizde olan var mı veya bu konu hakkında bilgisi olan var mı ? Ben araştırıyorum ama en iyi neresi olur. Zor bir ameliyat. Böyle başına gelen var mı acaba iyileşme ihtimali var mı bal olsun temiz hava olsun böyle bir sıkıntıdan geçen tanıdık eş dost varsa nasıl kurtulduğunu yazar mısınız?

Mucahid

Hiç bilgim yok.Geçmiş olsun.  :'(

bycasper

Teşekkürler kardeşim :( Belki bir bilen vardır diye paylaştım ama bakalım inşallah, Allah'tan ümit kesilmez...

cocoextra

Benimde  bir bilgim  yok  ,  konuyuda  işgal etmek  gibi olmasın çok geçmiş olsun  allah  şifa  versin inşallah ..

bycasper

Alıntı yapılan: cocoextra - 28 Temmuz 2016, 20:21:02
Benimde  bir bilgim  yok  ,  konuyuda  işgal etmek  gibi olmasın çok geçmiş olsun  allah  şifa  versin inşallah ..

Teşekkürler kardeşim. Ne demek kardeşim işgal lafı inşallah gören bir dua etse o da yeter benim için biliyorum bu herkesin başına gelen bir olay değil sadece belki bir umut...

tiki93

enderege

Geçmiş olsun @bycasper. Allah acil şifalar versin.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

znrcn

Geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.

ayyıldız

kardeş geçmiş olsun ALLAH acil şifalar versin

bycasper

Teşekkür ederim arkadaşlar